bnt-logo
В МОМЕНТА:
BNT1
Зареждане ...
BNT2
Зареждане ...
BNT World
Зареждане ...
BNT World
Зареждане ...

БНТ HD дава старт на предаване за фитнес

БНТ HD дава старт на предаване за фитнес

Най-успешните спортисти разказват за пътя към успеха в предаването „Супер сериите“

      От 20 февруари БНТ HD започва излъчването на единственото у нас предаване за фитнес „Супер сериите“.
Едни от най-успешните спортисти, които прославят страната ни, ще разкажат пред зрителите своите вдъхновяващи истории за усилията и жертвите в името на успеха. Екипът на предаването обещава срещи с шампиони в различни спортове, отбелязали постижения, които будят възхищение. Те ще демонстрират ефективни тренировъчни методи, които са им помогнали да покажат най-доброто от себе си. Феновете на предаването ще имат възможност да чуят препоръките на щангиста Иван Марков, на самбистките Мария Оряшкова и Изабел Христова, на популярни атлети и звезди от колективните спортове.
В първия епизод на предаването гостуват българските гребци – участници в Олимпийските игри в Рио де Жанейро – Георги Божилов и Кристиян Василев. Те ще разкажат пред камерата на „Супер серии“ какво включва тяхната подготовка за елитния спорт, как поддържат форма, какъв хранителен режим следват и как предпочитат да си почиват. Двамата ни изявени спортисти ще припомнят вълненията си от олимпийските дни в Рио 2016.
Треньорът Марина Декова ще консултира зрителите на БНТ HD как да оптимизират своите тренировки и да направят заниманията си в спортната зала по-ефективни. Добрите примери на фитнес фенове и треньори ще разказва рубриката „Супер резултати“. Едни от най-популярните треньори в България ще споделят своя опит и ще дават полезни препоръки. В предаването ще бъдат демонстрирани интересни и нови методи за тренировки, а зрителите ще се запознаят с критериите, по които да избират най-подходящия за тях инструктор, с различни режими на хранене и комплекси от физически упражнения, които помагат за преодоляване на здравословни проблеми. Основни консултанти на предаването „Супер сериите“ са специалистите на BodyConstructor – Кирил Танев, Румен Спецов, Марина Декова, Пламен Христов, Василена Василева и Тони Шивачев.
Досегашните епизоди на „Супер сериите“, в които участваха най-титулованият български гимнастик Йордан Йовчев, световноизвестният цирков акробат Енчо Кирязов, трикратният шампион по бодибилдинг и участник в няколко поредни издания на „Мистър Олимпия“ Добри Делев, параолимпиецът Михаил Христов, фитнес моделът Биляна Йотовска и много други, отчитат над 2 милиона гледания.
Телевизионната версия се реализира от продуцента BodyConstructor. Епизодите ще бъдат излъчвани всеки понеделник от 22:40 часа по БНТ HD. Всички епизоди могат да бъдат гледани и в сайта на обществената телевизия http://www.bnt.bg.

Гледайте предаването за любителите на фитнеса „Супер сериите“
от понеделник (20 февруари) в 22:40 по БНТ HD!

*