bnt-logo
В МОМЕНТА:
BNT1
Зареждане ...
BNT2
Зареждане ...
BNT World
Зареждане ...
BNT World
Зареждане ...

БНТ показва на живо Световната купа по сноуборд

БНТ показва на живо Световната купа по сноуборд

За първи път най-престижното състезание по сноуборд се провеждат в България

БНТ1 и БНТ HD ще излъчват пряко от Банско стартовете в паралелния гигантски слалом и в спринткроса от състезанията за Световната купа по сноуборд. В спусканията вземат участие 200 състезатели от световния елит в сноубординга, сред които носителят на Световната купа в паралелните дисциплини за 2015/2016 Радослав Янков и най-изявената ни състезателка в спийд бордър-кроса Александра Жекова – пета на Олимпиадата в Сочи 2014, европейска шампионка в паралелните дисциплини за 2006 и трикратна победителка в стартове за Световната купа в сноубордкроса. Страната ни ще бъде представена и от състезателката в паралелния гигантски слалом Теодора Пенчева и призьорът от младежката Олимпиада в Лилехамер Валентин Миладинов.

В петък (3 февруари) и неделя (5 февруари) са паралелните дисциплини с участието на Радо Янков, а в събота (4 февруари) е участието на Сани в най-атрактивната дисциплина на първенството.

Състезанията за Световната купа по сноуборд – Банско 2017 ще бъдат съпътствани от коментарни студия, които екипът на обществената телевизия ще излъчва всеки ден на живо.

Вижте подробна информация за стартовете и часовете на излъчване по БНТ

Untitled

 

*