bnt-logo
В МОМЕНТА:
BNT1
Зареждане ...
BNT2
Зареждане ...
BNT World
Зареждане ...
BNT World
Зареждане ...

Телефон на зрителя

 • Телефони на зрителя

  Вашите мнения и въпроси очакваме по всяко време на:

  02 9830010 – за новини, публицистика и спорт
  02 9830011 – за детски и младежки програми
  02 9830012 – за предавания за култура, кино, образование и фолклор
  02 9830013 – за БНТ Свят

  02 9436335

  както и на email: gledam@bnt.bg

 • Viewer phones

  We expect your comments and questions at any time at:

  +3592 9830010 – for news, political journalism and sports
  +3592 9830011 – children and youth programs
  +3592 9830012 – culture, cinema, education and folklore
  +3592 9830013 – for BNT World

  Direct viewer phone: +359 2 943 63 35

  as well as on e-mail: gledam@bnt.bg

*

 1. Маргарита Иванова Отговор

  Какво да пиша не знам – дали „помощ“ или „help“, или никой не може да помогне каквото и да пиша. Обади ми се моя близка. Дори не знам към кого да се обърна.
  Ето какво съобщение са получили абонатите на Blizoo от Пловдив (не знам дали е само за Пловдив):
  Blizoo: Gledaite MTel Sport bezplatno do 31.03! Sled tova polzvaneto prodalzhava sreshtu 1,99lv/mes. Za otkaz otgovorete sas SMS s tekst STOP i Vasheto EGN
  – След като се обади абонатът на номерът на Blizoo, от тъй любезните гласови съобщения научава, че ако е получил този смс трябва да „натисне 5“.
  – От „5“ го съветват да направи това, което пише в sms-a.
  – Ако не е доволен и иска разговор с оператор, на който казва, че не желае нито да гледа тези програми, нито да плаща, а още по-малко ДА СИ ИЗПРАЩА ЕГН-то, тоя му отговаря, че може да го изключи, но дължи пари (които той не дължи естествено). След малка разправия за закона за личните данни, операторът се съгласява да изключат абоната (ИЗОБЩО ДА ГО ИЗКЛЮЧАТ ОТ Blizoo)
  Кажете ми моля – това събиране на лични данни за изборна победа ли е? От кого?

  • БНТ Отговор

   Здравейте! Свържете се с репортерите на „Денят започва“ на мейл start@bnt.bg и телефон 02 814 2280 или с новинарските репортери на мейл news@bnt.bg, опишете подробно проблема и оставете координати за връзка и ако колегите преценят, ще се свържат с Вас. Поздрави!

 2. Tzvetanova Отговор

  Dobar den,
  pisa vi od Praga Czechia ,iskam da pomola opitax se po telefona no vece nakolko pati neuspax – moja vapras e na kakav satelit izlacvate BNT svet za rajona na Praha i kade moga da go namera na vasata stranica.
  S pozelanie za priaten den Tzvetanova

 3. Екатерина Страхилова Отговор

  Кога пак ще гледаме Кадифе?

 4. Даниел Петров Отговор

  Не ви работят бутоните „Гледай“ на iMedia!!!

 5. Кирил Отговор

  Здравейте, преди около половин година бяхте пуснали един документален филм за пловдивски художник. Не мога да се сетя за името му, помня че в началото се е занимавал с карикатура. Ако можете да ми кажете името му и дали филма го имате в дигитален архив.

 6. Георги Отговор

  Искам да питам възможно ли е, да ми дадете телефона на проф.Лъчезар Войнов. Даваше интервю по вашето предаване Здравето от близо.Много ще съм ви благодарен.Искам да помогнем на един човек който има проблем с очите.

  • БНТ Отговор

   Здравейте! Ето контактите на предаването – тел. 02 814 25 67, facebook: Zdraveto otblizo. Колегите там ще Ви кажат по-добре как могат да Ви помогнат. Поздрави!

 7. Маргарита Велчева Отговор

  Защо е необходимо да правите такава натрапчива реклама на „Сляпата Вайша“?

 8. Маргарита Велчева Отговор

  Защо е необходимо да правите такава натрапчива реклама на „Сляпата Вайша“?Това става вече антиреклама.

 9. Маргарита Велчева Отговор

  Защо е необходимо да правите такава натрапчива реклама на „Сляпата Вайша“?Това става вече антиреклама.Няма да гледам филма!

 10. Иван Тодоров Отговор

  Изразявайки своите комплименти за усилията, които полагате да предложите на зрителите на водещата национална телевизия най-добрия информационен продукт, представям на вашето внимание репортажа на Тихомир Игнатов, излъчен в новинарската информационна емисия „По света и у нас” на 23.02.2017 г. в 18.00 ч.
  Въздържам се от оценка на информационното му съдържание, единствено си позволявам да акцентирам върху следното:
  – в своето реално пряко включване от 3 минути (сумарно) репортерът Игнатов дразнещо и паразитно (според мен) употреби 13 пъти думата „всъщност”, 9 пъти – „също” и „също така” и 26 пъти артикулира със звука „а”;
  – външният вид на репортера – извадена и омачкана риза, разкопчано палто (приличащо на работна манта), разкрачена стойка и цялостен вид, рязко контрастиращ и несъпоставим с този, на останалите репортери на БНТ (особено младите Милена Кирова, Диана Тодорова и Айше Сали).
  Ще бъда благодарен да узная вашата оценка за коментирания репортаж и Тихомир Игнатов, засегнатите от мен въпроси и дали някой обръща внимание на правилното говорене в ефир при отразяване на актуални събития и създаването на информационни продукти. Препоръчвам да му предложите да изгледа блестящите образци, които познаваме от БНТ като принос към журналистическата професия и електронните медии.
  Още веднъж поднасям своите уважения към вас и пожелания за успех в отговорната ви работа.