„Equinox“ гостуват в "Нощни птици"

В предаването
Всички броеве

За втори път предаването изпраща част от екипа си в „Евровизия“. Владимир Михайлов, добре познат като фронтмен на групите „Сленг“ и „Сафо“, повече от 5 години е част от бенда на „Нощни птици“. Миналата година той беше беквокалист на Кристиан Костов, а тази ще излезе на сцената на „Евровизия“, за да представи заедно с партньорите си от „Equinox“ България на най-престижната музикална сцена в Европа.

Композиторът и продуцент Борислав Миланов, който събра Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Мануел и Трей Кембъл в своята композиция „Bones“, ще сподели своята тайна за успех на песенния конкурс. С негови песни България досега постигна най-големите си успехи – четвъртото място на Поли Генова през 2016 година и рекордната втора позиция, завоювана от Кристиан Костов миналата година. За предстоящата музикална битка ще говорят изпълнителният продуцент на „Евровизия“ Йоана Левиева-Сойър и режисьорът на видеото към песента - Иван Москов.

Детето чудо Джони Мануел ще разкаже за успеха и провала, за турнетата си с култовата бой банда от края на 90-те NSYNC, когато той е едва на 14. Миналогодишното му участие в „America got talent“ го превърна в истинска звезда по целия свят. Георги Симеонов, известен повече като JJ, също е тийн идол. Публиката го вижда за първи път в състава на момчешката група „032“, а днес вече е композитор и преподавател по музика. Как един българин се оказва участник в румънското издание на „Х фактор“ – зрителите ще научат в петък вечер. Трей Кембъл ще разкрие каква е магияга в „Equinox“ и как взаимно се допълват изпълнителите в групата, а Жана Бергендорф ще се опита да опише творческите бури, които вълнуват душата й.

Към тази компания ще се присъедини и Ахинора Куманова (Нора Нова), за да върне разказа за „Евровизия“ до 1964 година, когато тя е представяла Германия в песенния конкурс.


Гледайте токшоуто „Нощни птици“ в петък (27 април) от 22:00 и 23:30 часа по БНТ1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад