Иван Демерджиев: МВР е първата система, намерила сили да се освободи от хората, които петнят името ѝ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Гражданите няма да усетят бързо мерките, които се взимат за изчистване на системата на МВР. Не зачестяват случаите, при които са заловени служители на Вътрешното министерство в едно или друго нарушение, а зачестяват случаите, при които едни служители на МВР залавят други служители на МВР, които правят нещо нередно. Това заяви в студиото на “Денят започва” служебният вътрешен министър Иван Демерджиев.

“Гражданите трябва да отчетат, че това е системата, която намери сили да започне да се чисти. Не ми е известен случай следовател или прокурор да е уличил друг следовател или прокурор в извършване на престъпление или някакво нарушение. МВР е първата система, в която служители заловиха свои колеги, предадоха ги на съответните органи - включително на “Вътрешна сигурност” в МВР и прокуратурата. Така че МВР е първата система, намерила сили да се освободи от хората, които петнят името ѝ”, заяви категорично той.

Какво още каза той за усилията, които се полагат, за да се изчисти  системата на МВР и какво се случва там вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад