Марсилия 1, 3 епизод "Крокодил"

Продукция: Марсилия

Държава: Франция
Сезон: 1
Епизод: 3 "Крокодил"
Година: 2016
Времетраене: 40 минути
Марсилия 1, 3 епизод "Крокодил"
В предаването
Всички епизоди

Барес е израснал без родители, в приюти, социални домове, при приемни семейства. Той иска да си отмъсти на Таро за това. Най-леснота му оръжие е сексът, затова първо отива при Сабин, председател на неговата партия, прелъстява я и тя го подкрепя срещу Таро.

Ерик започва да работи с Фарид, който му подарява мерцедес заради изгорялата кола. Барес започва да събира съюзници срещу Таро. Шасрон, от центристите, се присъединява към него. Рашел, въпреки че трудно приема болестта си, подкрепя Робер за кандидатирането му в изборите.

Таро също говори с Шасрон и му намеква за далавери, които е вършил като ковчежник на партията. Сабин изпраща съобщение на Таро, че ще подкрепи Барес. Връзката между Джулия и Селим се задълбочава. Барес и Ванеса се опитват да привлекат на тяхна страна Фарамон, собственик и издател на „Ла прованс“ срещу Таро, но той им отказва.

Таро вади уличаващи фактури за Републиканската партия и извършените злоупотреби. Той заплашва Шасрон, но и председателя на партията Сабин, президента, всички. Междувременно разбира, че в биографията на Барес има лъжа. Люка е отгледан от семейство Фрог и ги е напуснал на 18 години. Дипломата му по право е фалшификат, късан е два пъти на матура, а билогичната му майка е в затвора...

След публикуването на уличаващи фактури за злоуптореби в партията му, Робер Таро подава оставка от ръководната позиция. Ванеса се е прицелила точно там и Барес ще й я осигури. Таро ще е водач на листа.


Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад