Крокодил

Продукция: Марсилия

Държава: Франция
Сезон: 1
Епизод: 3
Година: 2016
Времетраене: 40 минути
Крокодил
В предаването
Всички епизоди

Барес е израснал без родители, в приюти, социални домове, при приемни семейства. И иска да си отмъсти на Таро за това. Той отива при Сабин, председател на неговата партия, прелъстява я и тя го подкрепя срещу Таро.

Ерик започва да работи с Фарид, който му подарява мерцедес на мястото на изгорялата кола. Барес започва да събира съюзници срещу Таро. Шасрон, от центристите, се присъединява към него. Рашел, въпреки че трудно приема болестта си, подкрепя Робер за кандидатирането му в изборите.

Таро също говори с Шасрон и му намеква за далавери, които е вършил като ковчежник на партията. Сабин изпраща съобщение на Таро, че ще подкрепи Барес. Връзката между Джулия и Селим се задълбочава. Барес и Ванеса се опитват да привлекат на тяхна страна Фарамон, собственик и издател на „Ла прованс“ срещу Таро, но той им отказва.

Таро вади уличаващи фактури за Републиканската партия и извършените злоупотреби. Той заплашва Шасрон, но и председателя на партията Сабин, президентта, цялата партия. Таро разбира, че в биографията на Барес има лъжа. Таро подава оставка от ръководната позиция в управляващата партия след публикуването на уличаващите фактури. Ванеса се е прицелила в партията и Барес ще й я осигури. Таро ще е водач на листа.

Той разбира, че Барес е отгледан от семейство Фрог и че ги е напуснал на 18 години. Че дипломата му по право е фалшификат и е късан два пъти на матура...