Любов в окови 3

С благородни обноски и без право на любов и свобода за една крепостна... дворянка

Държава: Украйна
Година: 2019-2022
Времетраене: 50 минути
Гледайте по БНТ 1 на: 22.04.2024, 22:00
Любов в окови 3
За продукцията

Телевизионен сериен филм
Драма

Режисьори: Феликс Герчиков, Максим Литвинов

В ролите: Катерина Ковалчук, Соня Прис, Михаил Гаврилов-Третяков, Станислав Боклан, Марк Дробат, Алексей Яровенко, Ксения Мишина, Наталия Денисенко, Виктор Жданов, Юлия Ауг, Виктор Бабак и др.

Продкуция: StarLight Films, Film UA

През какви изпитания за свободата и любовта ще премине една беззащитна девойка с разполовен живот и неизгоден произход.

"Любов в окови" е драматичен сериал в 4 сезона, с оригинално заглавие "Крепостна".

"Крепостна" е младата героиня Катерина Вербицка. Умна, красива и възпитана като благородна дама, за всички в Нежин тя е крепостна селянка, собственост на богат земевладелец.
В стремеж към свобода, любов и право на щастие, Катерина ще трябва да преживее загубата на своите близки, да стане собственост на жената, която я ненавижда, да оцелее в едно народно въстание, да се спаси от киевските бордеи и да избяга от този, който иска да я притежава на всяка цена.
Никой не подозира какво още предстои за Катерина с нейния сложен произход....

СЮЖЕТ


50-те години на ХІХ век. 18-годишната Катерина Вербицка, или просто Кити, е умна, красива, образована и от малка е свикнала с обноските в дворянския живот. По волята на своята приемна кръстница, тя е възпитана като благородна дама и е любимката на своята наставница Анна Лвовна, съпруга на най-богатия земевладелец в Нежин - Пьотр Червински.


Контактите с дворяни, свиренето на роял и четенето на френски романи са привилегия за Кити, но въпреки това тя е крепостна селянка и собственост на фамилия Червински. Във всеки момент те могат да я изгонят, погубят, продадат или подарят. И никакви знания и изящни маниери не могат да облекчат съдбата й с удобства или беди между два свята - на крепостните селяни и на дворяните. Защото в нито един от тях Катерина няма своето място.

Безгрижният живот под защита на нейната покровителка приключва с пристигането на сина на Червински - Григорий, герой от Кримската война. Своеволен красавец, той е свикнал да има всичко, дори със сила. Григорий иска Катерина да бъде негова жена на всяка цена, но сърцето й е отдадено на друг.

Тя е влюбена в офицер Алексей Косач, който е смел и жертвоготовен дворянин, но не знае нищо за истинския й произход, както и дали силните му чувства ще издържат на разкритията. А в семейство Червински се крият много тайни.

Много изпитания и жертви ще премине Катерина в дългия път към свобода заради една "любов в окови" и малко щастие с достойнство.


Сериалът "Любов в окови" е продукция на StarLight Films, Film UA, в 4 сезона (с 96 епизода).
Премиерата е на 25 февруари 2019 по Телевизия СТБ-Украйна и на 6 февруари 2020 по Първи канал на Руската телевизия.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад