Подставено лице

Продукция: Марсилия

Държава: Франция
Сезон: 1
Епизод: 2
Година: 2016
Времетраене: 40 минути
Подставено лице
В предаването
Всички епизоди

След предателството на Барес Таро смразява отношенията си с него. Предстоят избори и Барес ще се яви. Той има подкрепата на Ванеса дАбрантес, председател на Съвета на департамента и негова любовница. Налага се Таро също да се яви, въпреки че кандидатът от неговата партия на републиканците е вече избран и е Барес.

Ванеса казва на Барес, че има бомба за Робер – той е болен. Барбара, най-добрата приятелка на Джулия, е секретарка на Барес и го подкрепя. С Джулия се скарват и Джулия я гони от апартамента. Джулия преспива със Селим, той е увлечен по нея. Ерик е бесен от ревност.

Барес и мафиотът Козини смятат да пуснат новината, че Таро взема кокаин, за да го злепоставят. Хората на Козини убиват един предприемач, който работи с кметството и поддържа проекта за пристанището. Фред, който стои зад убийството, става съдружник на Козини с игралните автомати в кафенетата.

Барес разбира, че болният не е Таро, а жена му Рашел, която има дегенеративно заболяване на мускулите и няма да може да свири вече. Таро разбира от съпруга на Ванеса, че Барес спи с нея. Той го уговаря да се яви на изборите. Таро заминава за Париж, за да се срещне с председателя на партията си. Таро иска Барес да бъде изключен от пъртията. Сабин не му обещава нищо.

Лекарят Осмон, приятел на Таро, казва истината на Рашел за ръката й...