Марсилия 1, 2 епизод, "Подставено лице"

Продукция: Марсилия

Държава: Франция
Сезон: 1
Епизод: 2 "Подставено лице"
Година: 2016
Времетраене: 40 минути
Марсилия 1, 2 епизод, "Подставено лице"
В предаването
Всички епизоди

След предателство Барес и Таро смразяват отношенията си. На предсотящите избори Барес ще се яви отделно. Той има подкрепата на Ванеса Д'Абрантес, председател на Съвета на департамента и негова любовница. Налага се Таро също да се яви, въпреки че кандидатът от неговата партия на републиканците е вече избран и е самият Барес.

Най-дбората приятелка на Джулия - Барбара, е секретарка на Люка и го подкрепя. Джулия преспива със Селим. Ерик е бесен от ревност.

Люка Барес и мафиотът Козини смятат да пуснат новината, че Таро взема кокаин, за да го злепоставят. Хората на Козини убиват предприемач, който работи с Кметството и поддържа проекта за пристанището. Фред, който стои зад убийството, става съдружник на Козини с игралните автомати в кафенетата.

След изтеклата информация за тежка диагноза, Барес разбира, че болният не е Таро, а жена му Рашел, която има дегенеративно заболяване на мускулите и няма да може да свири вече на виолончело.

Таро разбира от съпруга на Ванеса, че Барес спи с нея. Той го уговаря да се яви на изборите и заминава за Париж, за да се срещне с председателя на партията си. Искането му е Барес да бъде изключен, но Сабин не обещава нищо.


Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад