Презареждане: Локалното градско земеделие с нисък въглероден отпечатък и бързи доставки на плодове и зеленчуци

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Как жителите на Копенхаген ще похапват посред зима свежи салати, произведени в индустриалната зона на датската столица. Как покривите на големи сгради в Париж се превръщат във вертикални градини от пролетта до есента. Как страстта към гмуркането и земеделието създава подводни оранжерии по крайбрежието на Южна Италия. Рубриката "Презареждане" разказва за локалното градско земеделие с нисък въглероден отпечатък и бързи доставки на плодове и зеленчуци до крайния потребител.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад