Свобода, равенство, безпощадност

Продукция: Марсилия

Държава: Франция
Сезон: 1
Епизод: 6
Година: 2016
Времетраене: 40 минути
Свобода, равенство, безпощадност
В предаването
Всички епизоди

Гангстерите на Фарик и Ерик се сблъскват със Селим, който лепи плакати за Таро. Джулия е под прицел в социалните медии и напуска вестника, за да работи за баща си. Някой изпраща анонимка за да уличи Таро, че спи със Сабин Авери.

Рашел, която страда заради парализата на ръката си, пие алкохол и антидепресанти. Тя се скарва с Таро и се вижда с Барес. Барес обмисля среща с десните от партията на французите и със социалистите. Селим отива при Джулия със сведения за Мишлин и се сдобряват. Излизат фактури за 300 000 евро за фиктивна конференция. Той трябва да отрича. Фарид казва на Барес, че Таро взема наркотици, но в замяна иска ресторант. Понеже е криминално проявен, не може легално да го притежава. Трябва му банкер, за да купи ресторанта в сянка и подставено лице.

Джулия се среща с Мишлин в затвора в Рен. Тя й казва, че Лука Барес редовно посещава някого. Таро дава интервю по телевизията и отхвърля обвиненията. Фарид, Ерик и компания се готвят да гласуват за мястото на други хора. Денят на изборите. Селим и Ерик се спречкват и Ерик наръгва Селим с ножица. Барес води пред Таро. Крайната десница вдига резултата си и Барес се съюзява с него.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад