Свръхестествените нацисти

Как се подготвят "свръхгосподари" за пълен контрол над света!

Държава: Австралия, САЩ
Година: 2017
Времетраене: 54 минути
Свръхестествените нацисти
За продукцията

Документална поредица

Сценарий: Дейвид Тейлър
Режисьор: Серж Оу
Продукция: Wild Bear

ВЪВЕДЕНИЕ:

"Предизвиквайки "Апокалипсис" със "свръхестествени сили" и тайни средства, Те очакват да станат Господари на света, покорявайки го с нов морал, ново оръжие и друг Бог".

Поредицата "Свръхестествените нацисти" изследва:

"Кои са Свръхгосподарите и как Нацизмът се е подготвял да управлява - с астрология, окултизъм, високи технологии, производство на оръжия и пълен контрол върху живота на обществото".

"Нацисткият Иисус", "Нацистката убийствена магия" и "Хитлеровата армия от зомбита" са три филма от поредица "Свръхестестествените нацисти", продуцирана от австралийската компания "Уайлд Беър" (Wild Bear).

Филмите изслeдват плановете на нацистите да започнат и спечелят Втората световна война, превземайки Християнството и света с мистицизъм, армия от зомбита и вяра в своята божествена предопределeност. (Корелацията с ислямистите не е абстрактна - те са попълвали редиците и на фашистката армия).

ЕПИЗОДИ:

"Нацисткият Иисус" - Първи филм
Изследвана е ролята на мистицизма за превземане на Християнството, представяйки Хитлер като Месия и оспорвайки ролята на Папата...

"Нацистката убийствена магия" - Втори филм
Хитлер се интересувал от физика, астрология и окултизъм дотолкова, доколкото вярвал, че това са инструментите, с които може да контролира масите, влиянието си и изхода на войната. В обществото се въртяла илюзионна пропаганда с еротични филми, "игри на щастието", предсказания и лозунги за социално благоденствие. За стратегиите си Хитлер разчитал на "черна магия", с която да покори Европа.

"Хитлеровата армия от зомбита" - Трети филм
Армията на Третия райх е форматирана от изобретателя на Холокоста - Хайнрих Химлер, ключова фигура в нацистката партия, който създава множествен щаб от хладнокръвни екзекутори в SS, с още по-многбройна армия от послушни войници, управлявани с мистицизъм, психични и биологични експерименти.

ФИЛМЪТ И РЕАЛИЗАЦИЯТА

"Свръхестествените нацисти"

Епизодите в поредицата са илюстрирани с богат и непопулярен архивен материал от срещи, церемонии и паради, комбиниран със съвременни кадри, артефакти и игрална възстановка на събитията. Историята анализират учени и изследователи.

Нацистката вяра в окултизма и свръхестественото започнала много преди войната за "Ново бъдеще на света, с друг Бог и господар".

Фанатици, обзети от суеверие и мания за величие, нацистите имали лични "ясновидци", всичко се проверявало с астролог и дори да не вярвали в хороскопи, ги използвали, за да контролират очакванията и действията на масите. Реално провеждат пропаганда и манипулация с атрактивни списания, късметлийски игри и гадания. За по-голямо внушение пренаписват (или дописват) предсказанията на Нострадамус, така че да се предяват за победители в голяма война. Съчетавайки окултизъм с наука, привличат учени, изобретатели и "пророци", за да прекроят живота и света по своя мярка за глобално господство.

Паралелно с мистицизма, развиват секретни изследвания и оръжейна индустрия за масово поразяване с техника, биологични експерименти, химични атаки, атомни бомби. Бързото строителство на летища и пътища е част от плана за война и хегемония - с проходимост до повече географски точки. Индустриализацията е подчинена и съпътстваща процеса, придружена с прималиви обещания за социален ръст и придобивки...

Някои дати разделят историята на Преди и След. 30 янари 1933 е точно такъв ден, в който, използвайки конституционното си право, Президентът на Ваймарската република посочва компромисен кандидат за Канцлер - Адолф Хитлер. На 30 април 1945 същият този кандидат се самоубива след 12 години унищожителна мания за власт.

"... Искали да го наричат Вълка, защото в германския фолклор вълкът бил символ на непобедимост"...
Дори след краха на Хитлер, Гьобелс и Химлер вярвали, че загубата му се дължи на митично чудовище...

Но окултната магия не може да спаси нацизма от самия нацизъм.

Хитлер не е бил единствен, първият и сам. Нацизмът е предизвикал най-масовото унищожение на хора в света.

Златна Романова

*След поредицата "Свръхестествените нацисти", продуцентската компания Wild Bear продължава темата с документалния филм "Да живееш с Хитлер" (2020).

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад