Вторият мандат: Церемония по встъпване в длъжност на президента Радев и вицепрезидента Йотова

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова встъпват в длъжност за нови пет години.

На 22 януари Румен Радев и Илияна Йотова официално встъпат в длъжност за втори мандат като президент и вицепрезидент на България. Церемонията се състоя на площад “Св. Александър Невски” от 11:00 часа. Президентът прие почетния строй на представителните части на Българската армия, след което произнесе слово. 21 артилерийски салюта отбелязаха началото на втория мандат на върховния главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев, след което държавният глава положи венец и отдаде почит пред загиналите за свободата на България пред Паметника на Незнайния воин.

Вижте всеки един момент от церемонията по встъпването в длъжност на Румен Радев и Илияна Йотова. Репортерите на БНТ предават от различни точки в София, а коментарът в студиото ще е на военния историк Станчо Станчев и преподавателя по реторика Иванка Мавродиева, както и на анализаторите Боряна Димитрова и Първан Симеонов.

БНТ излъчи на живо церемонията по официалното встъпване в длъжност. Гледайте специалното издание “Вторият мандат” във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад