Защо общинският транспорт на Русе има 624 хиляди лева загуби

Защо общинският транспорт на Русе има 624 хиляди лева загуба за 2019-та година и какво се прави за оздравяване на дружеството? Коментар на изпълнителния директор на „Общински транспорт Русе" ЕАД Александър Георгиев.

В предаването
Всички броеве

Агенцията за проучване и поддържане на река Дунав драгира критични участъци на реката около островите Белене и Вардим, за да помогне на корабоплаването. Дейността не уврежда природата.

Перспективите на българо-румънските бизнес отношения – свободните ниши. Онлайн дискусия на Българо-румънската търговско промишлена палата - русенска фирма вече 8 години работи онлайн на румънския пазар.

Кой и как възлага, изпълнява и контролира реставрациите на русенските архитектурни паметници? Доколко новите технологии са съвместими с възстановяването? Накърняват ли някои ремонти автентичността и естетиката на архитектурното наследство? Допустимо ли е и доколко да се използват съвременни материали и технологии – пенопласти, фибран и др.?

Гостуват архитект Венцислав Илиев и един от малкото лицензирани реставратори Ясен Янков. Представяме и мненията на архитект Ангел Ангелов – автор на проект за спорна реставрация на къща, зам.-кмета Магдалина Илиева и художника-реставратор Стефан Колев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад