Теория на хаоса

10 минути за нов ред! Кажи "Да" на хаоса, за да видиш истинския резултатРомантична трагикомедия

Държава: САЩ
Година: 2008
Времетраене: 93 минути
За продукцията

Режисьор Маркос Сиега

В ролите: Райън Рейнолдс, Емили Мортимър, Стюарт Таунсенд, Майк Ъруин и др.


Той винаги е планирал живота си по часовник. Сега всичко е извън контрол...

Франк Алън закъснява с 10 минути за поредната реч в полза на "добре организираното време". Този "непредвиден" факт в стриктно планирания му дневен ред обърква целия му живот или най-после дава свобода на нещата да се развият такива, каквито са.

На сватбата на дъщеря си Франк разказва дълга история - за нощта, в която съпругата му го избира и за 8 години по-късно, когато едно закъснение, една тревожно майчинство и един медицински тест водят брака му до криза .

В центъра са той, съпругата му Сюзън, дъщеря му Джес и най-добрият приятел Бъди. Франк винаги е планирал всичко. Известен автор на бестселър за организация на времето /"Пет минути с ефективен треньор"/, той е живял по график с жокери в джоба. Всеки избор е бил добре обмислен за организиран и предвидим живот. докато един ден съпругата му не решава да върне часовника и последствията надминават времето. Франк излиза от ритъм и прави всичко, което не си е позволявал - алкохол през деня, мач по никое време, секс с чужда жена, мотор без каска, бой при нужда, липса на.. план за утре и за после.

Експертът не е в схемата, с която си е мислел, че крепи живота си, защото така реално е избягвал моментите на по-голямата истина за себе си и другите. В хаоса разбира повече за един друг ред, който съществува и без него...

*Златна Романова

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад