Лошо момиче

Танцът е само през нощта и не е безплатен. Тя бяга и търси себе си в свят с предадени роли...

Държава: България
Година: 2019
Времетраене: 100 минути
Лошо момиче
За продукцията

Действителен трилър

Сценарий: Мариан Вълев
Режисьор: Мариан Вълев
Оператор: Антон Бакарски

В ролите: Любомира Башева, Елена Телбис, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Велислав Павлов, Иво Кръстев, Георги Кадурин и др.

Със специалното участие на националните състезателки по художествена гимнастика : Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, както и на Бранимира Маркова (главен мениджър на националните отбори по художествена гимнастика) и Илиана Раева (председател на УС на Българската федерация по художествена гимнастика)

Продуцент: БНТ

ФАБУЛА

Състезателка по художествена гимнастика става стриптизьорка в нощен клуб и влиза в свят на секс, дрога и бързи печалби, докато жесток побой едва не я убива...

Случаят я среща със следовател в полицията - болен и не много "свободен". Двамата нямат желание да си говорят - видели са доста. Около тях е действителността със скрити лица. Разкриването им е "забранено" до смърт...

ФИЛМЪТ

"Лошо момиче" е режисьорски дебют с авторски сценарий на Мариан Вълев.

Филмът предизвиква вълнение в салоните и киносредите. Реакциите са различни, с анализи и отзиви, според разбирането на публиката. Авторът може би е най-точният тълкувател.

На екрана е въздействаща реалистична мозайка от мрака, в който сме всички, независимо дали сме част от нощния живот на София, защото онова, което не виждаме и не знаем, се случва.

В сюжета, през историята на едно НЕ лошо момиче, са събрани лошотиите на индивида - в неразбиране, в немилост или в реванш с общество, изтъкано от комплекси и пороци на кръгове - семеен, социален, професионален, престъпен, все с фалшиви ценности и роли.

В центъра на този съвременен кошмар е млада жена с овладян външен израз на чувства, но в лутане, с преживяване на избор и грешка.

Ако не познавате себе си и този свят, мястото не е далече, можете да се разходите през "нощта" или да гледате "Лошо момиче".

Аплодисменти за актрисата Любомира Башева, особено приковаваща в главната роля.

СЮЖЕТ

След семеен скандал Жанета бяга от дома си и носи вината за много близка смърт в нелеп инцидент. Майка й не я разбира и има амбиции. Тя е Ирена Жекова, престижен треньор по художествена гимнастика, и изисква много. Собствената й дъщеря не може да го достигне и няма милост.

Свободата за Жанета е през нощта със сценичен еротичен танц в стриптийз клуб плюс някои "услуги" за клиенти в хотел.

Печалбата е сигурна и се следи от собственичката на клуба. Момичетата вътре са доволни и се подкрепят, но има жертви - изчезнали или мъртви. Жанета е следващата. Пребита е в квартирата си с тежка метална тръба точно преди да замине със спечелените пари, но не печалбата е причината....

Следователят, който поема случая й, стига до следа, но шефът му омаловажава фактите и скоро забранява разследването.

Оцеляла по чудо, Жанета се опитва да продължи - връща се в спортната зала, но не се получава, после работи във верига за бързо хранене. Накрая пак влиза в стриптийз-клуба - там винаги е пълно.... И пак не е ясно къде точно е мястото й, но този път не е съвсем сама, за да го разбере докрай.

*Любомира Башева и Мариан Вълев снимат заедно с роли в "Под прикритие" и феновете биха могли да открият развитие на кратък сюжет от сериала в този филм.

Златна Романова

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад