Лошо момиче

Танцът е само през нощта и не е безплатен. Тя бяга и търси себе си в свят с предадени роли...

Държава: България
Година: 2019
Времетраене: 100 минути
Лошо момиче
За продукцията

Действителен трилър

Сценарий: Мариан Вълев

Режисьор: Мариан Вълев

Оператор: Антон Бакарски

В ролите: Любомира Башева, Елена Телбис, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Велислав Павлов, Иво Кръстев, Георги Кадурин и др.

Със специалното участие на националните състезателки по художествена гимнастика : Невяна Владинова, Катрин Тасева, Боряна Калейн, Ерика Зафирова, Петя Борисова, Галатея Герова, както и на Бранимира Маркова (главен мениджър на националните отбори по художествена гимнастика) и Илиана Раева (председател на УС на Българската федерация по художествена гимнастика)

Продуцент: БНТ

Танцът е само през нощта и не е безплатен. Тя бяга и търси себе си в свят с предадени роли...

Състезателка по художествена гимнастика става стриптизьорка в нощен клуб и влиза в свят на секс, пари, дрога и бързи печалби. Жесток побой с тежка метална тръба едва не я убива.

Случаят я среща със следовател в полицията - болен и не много свободен. Двамата нямат желание да си говорят - видели са доста. Около тях е действителността със скрити лица. Разкриването им е "забранено" до смърт...

"Лошо момиче" е режисьорски дебют с авторски сценарий на актьора Мариан Вълев. Филмът предизвиква вълнение в салоните и киносредите.

Реакциите са различни според разбирането на публиката. Има разни анализи и отзиви за посланието и филма. Авторът може би е най-точният тълкувател, но на екрана е въздействаща реалистична мозайка от мрака, в който сме всички, независимо дали сме част от нощния живот на София. Онова, което не виждаме и не знаем, се случва. В сюжета, през историята на едно НЕ лошо момиче, са събрани лошотиите на индивида - в неразбиране, в немилост или в реванш с общество, изтъкано от комплекси и пороци на кръгове - семеен, социален, професионален, престъпен.

В центъра на този съвременен кошмар е млада жена с овладян външен израз на чувства, но в лутане, с преживяване на избор и грешка.

Аплодисменти за актрисата Любомира Башева - особено приковаваща в главната роля.

Ако не познавате себе си и този свят, мястото не е далече от вас, можете да се разходите през "нощта" или да гледате "Лошо момиче".

След семеен скандал Жанета бяга от дома и носи вината за много близка смърт в нелеп инцидент. Майка й не я разбира и има амбиции. Тя е Ирена Жекова, престижен треньор по художествена гимнастика и изисква много. Собствената й дъщеря не може да го достигне и затова няма милост.

Свободата за Жанета е със сценичен еротичен танц в стриптийз клуб, плюс някои "услуги" за клиенти в хотел. Печалбата е сигурна и се следи от собственичката на клуба. Момичетата там са доволни и се подкрепят, но има жертви - изчезнали или мъртви.

Следователят стига до следа, но шефът му омаловажава случаите и скоро забранява разследването. След тежка контузия от побой Жанет се опитва да продължи - връща се в спортната зала, но не се получава, после работи във верига за бързо хранене, накрая пак влиза в стриптийз-клуба, там винаги е пълно...И пак не е наясно къде точно е мястото й, но този път не е съвсем сама, за да го разбере докрай.

Златна Романова

***Любомира Башева и Мариан Вълев снимат заедно с роли в "Под прикритие" и феновете биха могли да открият развитие на кратък сюжет от сериала в този филм.

Още от този живот в:

"Урок"

"Слава"

"Посоки"

"Христо"

"Единственият свидетел"