Аутсайдерът

Без оръжие и без самоличност, но с достатъчно данни за пари по нови сметки...Екшън

Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: 94 минути
За продукцията

Режисьор: Брайън Милър

В ролите: Крейг Феърбрас, Шанън Елизабет, Джеймс Каан, Джейсън Патрик, Джони Меснър, Тим Фийлдс и др.

Добре дошли в днешния свят! Извън закона и официалната истина, Вие сте по следите на кражба на самоличност...

Отзован спешно за смъртен случай, наемник попада по следите на киберпрестъпление в организирана финансова схема. Поводът да стигне до центъра на измамата е изчезването на собствената му дъщеря

Крейг Феърбрас се явява новият Стивън Сегал в екшън, за който пише сценарий и влиза в главната роля - сюжетът напомня "Твърде лично" на друго технологично ниво.

Британски войник в Афганистан, Лекс Уолкър получава скръбната новина, че дъщеря му е починала от свръхдоза. Уолкър отлита за Лос Анджелис да идентифицира тялото на Саманта, но в моргата вижда обезобразеното лице на друга млада жена.

Наемникът е трениран, хладнокръвен, подозрителен и много интуитивен.

Той е убеден, че дъщеря му е жива и в голяма опасност. Успява да убеди и един независим детектив. Търсенето започва от фирмата "Мост Индъстрис", където Саманта е работила като програмистка. Компанията се занимава с кражба на самоличности за прехвърляне на пари във фалшиви сметки.

Шефът е кибер-милионер, който няма никакви скрупули, за да поддържа своята империя от живи и мъртви души. През килъри и мошеници, отчаян и разгневен, един баща ще направи всичко възможно, за да открие единствения човек, заради когото воюва и живее...

*zr