Без изход

Престъпление от страст или реакция на предателство. Римейк на "Големият часовник" /1948/ по едноименния роман на Кенет Фиринг, "Без изход" е класически филм-ноар, а Кевин Костнър изпълнява всички каскади без дубльор в скрита война с ветерана...

Без изход
За продукцията

Престъпление от страст или реакция на предателство.

Римейк на "Големият часовник" /1948/ по едноименния роман на Кенет Фиринг, "Без изход" е класически филм-ноар, а Кевин Костнър изпълнява всички каскади без дубльор в скрита война с ветерана Джийн Хекман пред погледа на красивата Иман.

Криминална драма.

САЩ, 1987г, 114 мин.

По едноименния роман на Кенет Фиринг.

Режисьор Роджър Доналдсън

В ролите: Кевин Костнър, Джийн Хекман, Шон Йънг, Иман и др.

Военноморският офицер Том Фарел e назначен  в Пентагона да отговаря за защитата на на министъра на отбраната Дейвид Брайс. Започва страстна връзка с красивата Сюзън Атуел, без да знае, че тя е любовницата на Брус. Когато тя е намерена мъртва, на Том е възложено да открие убиеца, за когото се подозира, че е агент на КГБ с името Юри. Скоро и самият Том е заподозрян, защото е намерен негов полароиден негатив в жилището на Сюзън. Сега разполага с няколко часа, за да открие извършителя на престъплението, преди компютърът  да възпроизведе собствената му фотография.