Без прикритие

ОНЛАЙН ШОУТО "БЕЗ ПРИКРИТИЕ" С ИЗЛЪЧВАНЕ НА BNT.BG Миленита и Александър Сано водят зрителите зад кулисите на "Под прикритие" "БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 1 епизод "БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 2 епизод "БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 3 епизод "БЕЗ...

За продукцията

ОНЛАЙН ШОУТО "БЕЗ ПРИКРИТИЕ" С ИЗЛЪЧВАНЕ НА BNT.BG

Миленита и Александър Сано водят зрителите зад кулисите на "Под прикритие"

"БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 1 епизод

"БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 2 епизод

"БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 3 епизод

"БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 4 епизод

"БЕЗ ПРИКРИТИЕ" - 5 епизод

Онлайн предаване "Без прикритие" стартира в официалния сайт на Българската национална телевизия bnt.bg и в канала на «Под прикритие» в YouTube. Премиерата е на 31-ви юли и ще се излъчва всяка неделя от 20:45 часа.

Интернет проектът ще даде възможност на зрителите да надникнат зад кулисите на хитовия сериал "Под прикритие". Те ще видят уникални кадри от работата зад кадър на хората, които създадоха криминалната поредица. Актьорите Милена Николова - Миленита и Александър Сано, познати в ролите на барманката Ади и Косъма, ще бъдат водещи на 12-те епизода в онлайн шоуто.

Всяко едно от предаванията ще бъде с различен акцент, като например – най-добрите екшън и любовни сцени, култови реплики, любими герои. За тях феновете ще могат да гласуват на официалната Facebook страница на "Под прикритие", а фаворитите ще се обявяват в шоуто.

"Без прикритие" ще бъде реализиран от "Камера Ентъртейнмънт" ЕООД. БНТ получава готовата продукция срещу предоставяне на правата върху заснетия материал по време на снимачния период на култовия сериал.

В периода на повторение на петте сезона на "Под прикритие" по БНТ1 интернет шоуто ще провокира допълнителен зрителски интерес към поредицата.

Гледайте онлайн проекта "Без прикритие" всяка неделя от 20:45 часа в страницата на БНТ  и в канала на "Под прикритие" в YouTube!