БНТ2 среща потребители и експерти в столичните Централни хали

БНТ2 среща потребители и експерти в столичните Централни хали
В предаването
Всички броеве

Потребители и водещи експерти ще срещне утре в столичните Централни хали предаването "Потребителската кошница" на БНТ2. Екипът на Правда Добрева за втора поредна година отваря приемна, в която всеки ще може да потърси отговор на въпроси, свързани с правата му като клиент. Срещата е този четвъртък, 5 декември, между 15:00 и 17:00 часа.

В навечерието на Коледните и Новогодишни празници предаването "Потребителската кошница" ще привлече вниманието върху рисковете на празничната търговия и суматоха, необходимостта всеки гражданин да има правилно поведение на пазара и да сигнализира при нередности и опити за измама.

На разположение на гражданите ще бъдат експерти и юристи, които ще дават ценни съвети на хората, чиито потребителски права са били ощетени - надписани сметки за битови и комунални услуги, стоки ментета или спекула.

В специалната приемна всеки ще може да зададе своите въпроси, както и да получи безплатни актуални информационни материали за правата си на потребител в различни сфери и тяхната защита. Екипът на предаването ще раздава и справочници с нормативни документи, организации за подкрепа и помощ на потребителските права, както и други полезни информационни издания.

Заповядайте в приемната на предаването на БНТ2 "Потребителската кошница" този четвъртък, 5 декември, между 15:00 и 17:00 часа в Централни хали - София!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад