Бягство

Всеки бяга от нещо и трудно може да се скрие в голям свят с малки възможности4-сериен телевизионен филм

Държава: Великобритания
Година: 2013
Времетраене: 42 минути
За продукцията
Всички епизоди

Режисьор: Чарлз Мартин

В ролите: Оливия Колмън, Кейти Люн, Лени Джеймс, Катарина Шютлер и др.


Продукция на Channel 4, "Бягство" е римейк на британското телевизионно издание "Завръщане", което има и американски вариант.


На екрана, в отделни епизоди, са проследени непознати герои, чийто действия ги свързват с последствията в кратък срок - по законите на случайното начало и неизбежния край..

Четирима герои от улицата, видимо непознати помежду си, попадат в странни ситуации и предизвикателства, които изискват спешно и важно решение. Самотната майка Каръл трябва да реши дали да защити своите синове - тинейжъри, предизвикали смъртта на непознат човек. Незаконна мигрантка от Китай, Ин дължи пари на криминална група в незаконен бизнес и трябва спешно да ги върне, ако иска да оцелее, и междувременно се сближава със собственик на бръснарница. Бивш наркоман, пристрастен към хероина, Ричард се опитва да възстанови отношенията с дъщеря си.

Каша или Катаржина Волчек е полякиня и едвам свързва двата края с работа като чистачка, но разкрива тайна схема, която може да се окаже повече опасна отколкото печеливша...Никой не знае какво го очаква зад ъгъла на този живот със знаци и странни връзки...

*zr


Акценти