Червеният телефон: Преследване

Международният тероризъм има нов враг! За да го спрат, първо трябва да го открият...Екшън

Държава: Германия
Година: 2002
Времетраене: 90 минути
Червеният телефон: Преследване
За продукцията

Режисьори: Джо Копело, Алън Смити, Джери Джеймисън

В ролите: Арнолд Вослу, Майкъл Айрънсайд, Колин Салмон, Бен Крос, Майкъл Уинкот, Джо Пени

Професионалисти и ренегати, те са специални и извънредни, защото ценят живота по друга скала и не действат по общите правила. Членовете на елитен отряд са невидими, недосегаеми и на пост, когато червеният телефон звънне...

Със снимки в Германия, Кейп Таун /Южна Африка/ и Залцбург /Австрия/, "Червеният телефон: Преследване" е пилотен проект за европейския филмов пазар, в пакет с "Червеният телефон: Шах и мат"

Когато червеният телефон звъни, това е сигнал за опасност на най-високо ниво. Задачата се поема от секретния антитерористичен отряд АТ 13/2000/.

Финансиран от международен консорциум с частни капитали и поддръжка от държавни правителства, отрядът действа "отвъд чертата", т. е. има неограничени правомощия и никакви бюрократични препятствия, за да постъпи така, както е необходимо. Членовете му са най-добрите в своите области за решаване на критични ситуации извън контрола и възможностите на международното разузнаване, полицията и военните структури.

Отряд 13 /2000/ е последната линия на защита срещу световен тероризъм. Водени от Куентин Форбс, те са единствени по рода си и и недосегаеми - професионалисти и... ренегати, с друга граница за справедливост, отвъд понятието "служебен дълг".

Този път "червеният сигнал" е за открадната пратка с експлозиви от влак на НАТО. Отрядът е в акция, анализът води към най-опитния терорист в света. За да го спрат, трябва първо да го открият...Залог е животът на държавни глави в Европа.

Акценти