Едно дете в повече

Любовта и красотата в играта на секс и пари...7-сериен телевизионен сериен филм

Държава: България
Година: 2003
Времетраене: 27 минути
Едно дете в повече
За продукцията
Всички епизоди

Сценарий: Пенчо Ковачев, Светлозар Бахчеванов

Ррежисьор Чавдар Гагов

Оператор Валентин Гоневски

Художник Борис Нешев

Музика Стефан Димитров

Продуцент: БНТ

В ролите: Надя Конакчиева, Ева Кръстева, Асен Блатечки, Николай Сотиров, Мария Каварджикова, Иван Иванов, Ивайло Герасков, Ириней Константинов, Диана Герова, Катерина Евро, Любен Чаталов, Николай Хаджиминев и др.

90-те години на ХХ век. Бременна манекенка е пред дилема - да продължи кариерата си на манекен или да роди дете. В играта на секс и пари се срещат красиви жени и мафиоти в интриги, тайни, скандали, сълзи и любов...

1 епизод

Млади бизнесмени, Явор и Милен развиват рекламна агенция "Хай Фешън". Тя има скрита дейност с порно-сайтове и трафик на жени. Това ги свързва с престъпния свят и по-конкретно с мафиота по прякор Златния.Съвместно с него издават календар с 12 красиви момичета. Възниква спор кое момиче да бъде фаворит. Изборът на Явор е за Детелина, но Златния не е съгласен. Явор има любовна връзка с Калина -очарователна девойка, интелигентна и с добро възпитание. Баща й е адвокат, който в момента се бори да си върне имоти в Копривщица.

Майка й е най-добрият й приятел и опора в живота. Калина завършва образованието си по международно право, но има проблеми с преподавателя си - доц.Костов. Той е влюбен в нея и се надява, че може да спечели любовта й, като я разиграва на изпита. Студентката е горда и непреклонна. Споделя с най-добрата си приятелка - Елена, на която й предстои женитба.

Избраникът е Виктор -дипломат, непривлекателен, но с много пари. Той купува на Елена фризьорски салон като сватбен подарък. Нещата се заплитат съвсем с новината, че Калина очаква дете от Явор.