Едно дете в повече

Любов и красота в игра на секс и пари...

Държава: България
Година: 2003
Времетраене: 27 минути
Едно дете в повече
За продукцията
Всички епизоди

7-сериен телевизионен сериен филм

Сценарий: Пенчо Ковачев, Светлозар Бахчеванов
Ррежисьор: Чавдар Гагов
Оператор: Валентин Гоневски
Художник: Борис Нешев
Музика: Стефан Димитров
Продуцент: БНТ

В ролите: Надя Конакчиева, Ева Кръстева, Асен Блатечки, Николай Сотиров, Мария Каварджикова, Иван Иванов, Ивайло Герасков, Ириней Константинов, Диана Герова, Катерина Евро, Любен Чаталов, Николай Хаджиминев и др.

ФАБУЛА

90-те години на ХХ век. Бременна манекенка е пред дилема - да продължи кариерата си на подуиума или да роди дете. В свързана игра на секс и пари се срещат красиви жени и мафиоти - с интриги, тайни, скандали, сълзи и любов...

1 епизод

Млади бизнесмени, Явор и Милен развиват рекламна агенция "Хай Фешън". Тя има скрита дейност с порно-сайтове и трафик на жени. Това ги свързва с престъпния свят и по-конкретно с мафиота по прякор Златния. Съвместно издават календар с 12 красиви момичета.

Възниква спор кое момиче да бъде фаворит. Изборът на Явор е за Детелина, но Златния не е съгласен. Явор има любовна връзка с Калина -очарователна девойка, интелигентна и с добро възпитание. Баща й е адвокат, който в момента се бори да си върне имоти в Копривщица.

Майка й е най-добрият й приятел и опора в живота. Калина завършва образованието си по международно право, но има проблеми с преподавателя си - доц.Костов. Той е влюбен в нея и се надява, че може да спечели любовта й, като я разиграва на изпита. Студентката е горда и непреклонна. Споделя с най-добрата си приятелка - Елена, на която й предстои женитба.

Избраникът е Виктор -дипломат, непривлекателен, но с много пари. Той купува на Елена фризьорски салон като сватбен подарък. Нещата се заплитат съвсем с новината, че Калина очаква дете от Явор.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад