Фалшива принцеса

Съвременна Пепеляшка в Турция. Богатият принц среща бедната принцеса. Невинната лъжа на бала е необходимата грешка за началото на истинска любов.30-сериен телевизионен филм.

Държава: Турция
Година: 2006
Времетраене: 45 минути
Фалшива принцеса
За продукцията
Всички епизоди

Режисьор: Филиз Кайнак

В ролите: Дениз Угур, Халюк Пиес, Недим Доган, Йозлем Акъньозю, Али Емре Атеш, Дидем Инселел,Езгим Кълънч,Неслихан Йелдан, Дамла Сьонмез, Гюнеш Бербероглуу, Екин Тунджай Туран и др.


"Фалшива принцеса" разказва почти приказна история за еманципирана майка с дете, отношенията й в работата, квартала, с роднините и бившия й съпруг, докато не среща любовта. Джейлян е разведена, живее в беден квартал със сина си и работи като камериерка в петзвезден хотел. Инцидент със сина й Али я запознава с благородния ерген Керем, наследник на голям бизнес, но с липса на любов между бивша и бъдеща годеница. На тържествен бал младата и красива Джейлян пленява сърцето на очарователния и недостъпен Керем. Танцът на вечерта е началото на тяхната голяма любов, в която бързо са замесени всичките им роднини, бивши и и настоящи връзки и стари тайни, описани в нова книга. Мрежата се плете с дебел конец за раздяла на влюбените от кандидат-съпруг с конкурентен хотелиерски бизнес. Интригите са с дълги корени назад в миналото и фалитът на хотела е най-малката загуба в сделката срещу невинните. Любовта им печели след всяка загуба, защото остава жива.