Ателие "Храната като изкуство" е история за трима млади хора, които ще ни разкрият изкуството зад готвенето и био земеделието. Те вярват в природата, нейните ритми, изобилие и мъдрост, затова тя е главен вдъхновител в работата им. Вярват, че хубавата храната носи енергия и променя животи. Препокриват техники и комбинация от продукти, които са използвани през различни исторически епохи в България – като бавно печене на пасищно свинско месо в гърне, в което има и ракия, а отгоре – решетка от лозови клони. Новият брой на Ателие изостря сетивата и носи силно послание за мястото на храната в съвременният свят.
Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във
Facebook
и
Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в
TikTok
Намерете ни в
Google News