Кадифе 4

Някои чувства са по-силни от завистта и алчносттаНова мода, нов късмет и много авангарден финал от "Кадифе"!11-сериен телевизионен филм

Държава: Испания
Година: 2016
Времетраене: 2016 минути
За продукцията
Всички епизоди

Режисьори: Давид Пинильос, Мануел Гомес Перейра.

В ролите: Паула Ечевария, Мигел Анхел Силвестре, Хавиер Рей, Хосе Сакристан, Сесилия Фрейре и др.

Последен сезон за героите от "Кадифе". Минали са години. Алберто го няма. Модната къща има италиански собственик с прикрити ходове. Дизайнерът Ана се готви за скок в модата, защото жените вече искат нещо друго - стилно, но качествено и удобно. Тя е готова да им го даде в своята първа колекция "прет-а порте", ако някой не й попречи.

И не е въпрос само на вкус. Ана има вътрешен враг и той невинаги действа сам. Нейна опора е Карлос, който освен средства й предлага брак.

Връща се Матео, Клара изглежда недоволна. Педро се опитва да помогне на Рита, като предаде другиго, но някои чувства са по-силни от завистта и алчността. В хода на модните тенденции и вечните интриги се събират стари и нови двойки с всички възможни варианти, дори в половете.

Има убйство и шокиращо разкритие. Появява се и съпругата на Алберто - Кристина, сякаш разкаяна. В богатата колекция от новини, образи, тайни и модели, за модна къща "Кадифе" голямото събитие все още предстои...

Рекорд и безпрецедентен ФИНАЛ НА ЖИВО

Испания се разделя с "Кадифе" на 21 декември 2017 с безпрецедентно техническо събитие - финалната 15-минутна сцена от филма е снимана и предавана на живо в ефир от 130 професионалисти на терен, 14 дигитални камери с формат "35мм-супер" от САЩ, Франция и Италия, 30 микрофона и мобилен пакет от Франция. Финалът на сагата е абсолютна медийна иновация.

"Кадифе" е най-гледаният испански сериал от началото на този век, разпространяван на своя език в САЩ, Мексико и Аржентина, с рекорд от 4 милиона зрители за ІV сезон.

За продуцентите от "Бамбу" "Кадифе" е най-успешната продукция с 54 епизода и световен интерес. За "Атресмедия" е "добре завъртян проект", който ще влезе в историята на испанското филмопроизводство, не само с лукс и пътешествия по света.

Очакванията на зрителите за продължение не са изключени и от двата продуцента, но вероятно в нов сюжет от "кадифена" поредица.

*Златна Романова

Velvet Antena 3