Двама млади и атрактивни мъже търсят призванието си в учителската професия

Предаване: Отблизо, 20.11.2016

Двама млади и атрактивни мъже търсят призванието си в учителската професия
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тази неделя предаването „Отблизо с Мира“ по БНТ1 ще отведе зрителите в тайните кътчета на Националната академия за театрално и куклено и филмово изкуство. Камерата на предаването ще надникне в кукленото ателие на Академията, за да покаже как се създават героите от представленията. Под чии ръце парчета дунапрен и плат се превръщат в кукли от приказките (чеширски котарак, викинги-марионетки, руски аристократки и други) ще покаже Валентина Германова, директор на Учебен куклен театър към НАТФИЗ.

Гост в студиото ще бъде един от най-търсените трейнъри у нас и в Германия – Тошко Савов. Той ще сподели своя опит по пътя към върховете на световни марки. Израснал в дом за деца, лишени от родителски грижи, днес Тошко Савов е главен обучаващ и световен бранд трейнър на марки-лидери на пазара.

Какво накара двама млади и атрактивни мъже – Кирил и Георги Станеви – да потърсят призванието си в учителската професия? – зрителите ще научат в неделя. Двама братя близнаци се посвещават на българската образователна система, нареждайки се сред най-младите преподаватели у нас. Дълго време и двамата се занимават професионално със спорт, и двамата завършват специалността „История“ в Софийския университет. Съдбата им ги отвежда в 18 СУ „Уилям Гладстон“ в София, където и двамата са класни ръководители на ученици от 8. клас.

И още в предаването: Кога преименуват остров Болшевик на „Света Анастасия“? Защо мястото е било затвор и колко опасна може да бъде островитянската буря?

Гледайте „Отблизо с Мира“ в събота и неделя от 11:00 часа по БНТ1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад