Книга на книгите 2

Да повярват в себе си е половината от силата на живота. Другата е в "Книгата на книгите".

Държава: САЩ
Година: 2013
Времетраене: 26 минути
Книга на книгите 2
За продукцията
Всички епизоди

Анимационен сериен филм
САЩ, Япония, 2013, 26

Режисьор: Брайънт Ричардсън
Музика: Курт Хейнеке

Да повярват в себе си е половината от силата на живота. Другата е в "Книгата на книгите".

Крис, Джой и Гизмо са трима приятели, в пътешествие през истории от Библията. Всяко приключение разкрива по една библейска истина и страница от "Книгата на книгите".

"Книга на книгите" е анимационен прочит на Библията на 43 езика, в 106 държави, с над половин милиард зрители и 104 епизода годишно.

През 1981 година "Тацуноко продакшънс" заедно с Християнския телевизионен канал в САЩ създават детски серии за библейско просвещение, предназначен за Япония. Известна още като "Анимационен театър за деца и родители", поредицата регистрира рекорден интерес - над 8 млн. японски зрители я следят в централното телевизионно време всяка вечер. В резултат, "Библията" става най-продаваната книга в Япония. Сериалът е излъчен в телевизионната мрежа - от Азия до Северна Америка.

През XXI век идва време за вяра в Бога и за по-велики неща - като "Книга на книгите" с 3D-анимация за новото поколение, т.е. репродукция на класиката със съвременни технологии.

Излъчването на Първия сезон започва през юли 2013г. по тематичния религиозен канал на ЕйБиСи /ABC/ в синхрон с партньорския Християнски телевизионен канал на Япония в Азия. Вторият сезон се излъчва от октомври 2014г., премиерата е във Филипините, а класическият прочит на "Библията" продължава всяка неделя в 09.30ч. сутринта.

Номинация "ЕММИ" /дневна програма/ за графичен дизайн и заглавие на Джианмин Хуан /2012/

Нередности
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад