Малки драми

Свързани с... вина.Драма

Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: 105 минути
За продукцията

Сценарист и режисьор: Сара Коланджело

В ролите: Елизабет Банкс, Бойд Холбук, Клое Севини, Джейкъб Лофланд, Джош Лукас и др.

Животът в малко американско градче са променя след тежък инцидент в местната мина, която свързва жертви и виновни със загуби и тайни.


В американско градче при инцидент във въглищна мина загиват десет работници, оцелява само младият Еймъс Дженкинс. След болницата той се връща у дома. Профсъюзите настояват да уличи собствениците на мината за злополуката. От друга страна работниците не искат да се закрива добива, защото ще останат без препитание. Бащата на Еймъс също иска той да си мълчи.

Двете деца на един от загиналите миньори - Оуен и Джеймс дразнят Джей Ти, син на директор на мината, когото всички подозират, че има вина за инцидента. По злощастна случайност Джей Ти пада и умира на място. Изплашен, Оуен го зарива в гората. Джей Ти не се прибира, родителите му го търсят безуспешно.

Междувременно се води разследване и изпълнителният директор на мината е отстранен. Загубата на детето им го от отдалечава от съпругата му Даяна. Оуен започва да й помага в градината. Даяна се сближава с Еймъс Дженкинс и двамата стават любовници. Тайната тежи на Оуен и той споделя за случилото се в гората на Еймъс, който го съветва да разкаже цялата истина.