Мисия: Пророкът

Кой и как предсказа тези събития...

Държава: Русия
Година: 2012
Времетраене: 85 минути
Мисия: Пророкът
За продукцията

Трилър, САЩ, Русия, 2012,90

Режисьор: Родни Джеймс Хюит

В ролите: Ерик Робъртс, Майкъл Мадсън, Стивън Болдуин, Каспър ван Дин, Одед Фер, Олга Родионова, Алексей Чадов, Кристина Асмус, Александър Головин, Полина Гренц, Серегй Борисов, Денис Василев, Андрей Гайдулян, Денис Семенихин, Лев Пригунов, Марат Башаров и др

Кой и как предсказа тези събития....

Постоянно в течение на загадъчните обстоятелства, свързани с нежните революции в различни страни по света, известният американски журналист Джон Пейн се издига до "звезда" в журналистиката. Мести се от САЩ в Русия, където прогнозите му за руската политика и икономика се сбъдват с "точност до запетая". Тази слава му носи прозвището "Пророка" .

Всъщност пророчествата му изпраща Оракула, чиято самоличност той не познава. С послания за бъдещи събития, Оракула създава от Джон свой Пророк. Предстои посещение на Папата в Москва. Подготовката е на високо ниво. В тази специална обстановка "осведоменият" Джон ще разкрие "скрит ключ" за "силата на предсказанията" и ще направи свой избор.

С оригинално заглавие "Оракул: Игра със затворени очи", филмът е продукция на компанията "Цар пикчърс", създадена през 2003 за интегриране на руски и чужди инвеститори в производство на независимо холивудско кино с актьори от първа класа.

Критериите са висок професионализъм, технологии и авторитетни имена. Целта е популяризиране на руския облик във филмовия бранд на Запад. Предимство е сътрудничеството с водещи филмови компании.

Президент на "Цар пикчърс" е роденият в Москва Александър Изотов - продуцент, сценарист, артист и режисьор на трилъри /"Московска жега"(2004), "Търсачи на съкровища" (2007), документалния филм "Времето на промяната" (2005) и др.

*zr

Czar Pictures