Ню Йорк

Ако "Кръстникът" е от Израел и любимият му син бяга от престъпния бизнес в Ню Йорк...Телевизионен сериен филм

Държава: Израел
Година: 2012
Времетраене: 45 минути
За продукцията
Всички епизоди

Режисьор Ариел Бенбаджи

В ролите: Ралф Брако, Чарлз Делгато, Тамара Галош-Илей, Тод Лицингер, Десислава Стойчева, Хари Аничкин, Ошри Коен, Ювал Шарф, Итай Туржеман, Маги Азарзар, Идо Бартал и др.

Криминална сага за наследник без грехове, чието семейно "наследство" обаче навсякъде го застига...

Продуцент на "Ню Йорк" е израелската международна компания "Дори Медия груп", с офиси в Израел, Швейцария, Аржентина и Филипините, за производство и разпространение на телевизионни програми и уебпродкуции - сериали, риалити и игри за широка аудитория - в над 100 страни.

Филмът е сниман в Ню Йорк и България с българско участие в екипа и актьорския състав.

"Израелският сериал „Ню Йорк” с лекота извървява пътя от Библията към съвременността. Сюжетът, построен върху историята за Йосиф и неговите братя, въвежда в конфликти, чиито заряд и сила се коренят в несъвършената човешка природа"

Възпитан, образован и порядъчен, младият Йоси сякаш се движи по щастлива допирателна на живота – защитен от интриги, предателства и поквара, той се радва на безусловната любов на баща си. Но от любимец на съдбата Йоси се превръща в мъченик, който трябва да плати жестока цена за своята невинност. Престъпност, наркотици, проституция – светът му показва най-грозното си лице и поставя на изпитание илюзиите му".