Паста със сос от рибено рагу

Паста със сос от рибено рагу
В предаването
Всички броеве

Нужните продукти:

1 пакет паста лингуини

рагу от сьомга

1 глава лук

3 скилидки чесън

зелени подправки

1 връзка копърvlcsnap-2016-12-19-11h58m02s46

2 с.л. сметана

2 с.л. доматено пюре

къри

пушен пипер

червен пипер

30 г масло

сол, черен пипер, розмарин

Начин на приготвяне:

vlcsnap-2016-12-19-11h54m24s168Сложете рагуто в тенджера, добавете всякакви зелени подправки. Покрийте със студена вода и оставете да се свари. След това оберете месото от костите и го запазете до пълната готовност на соса.

За да направите соса нарежете на ситно лука, чесъна и копъра. Запържете ги в тиган с масло и зехтин. Подправете със сол, черен пипер и листенца розмарин.

Добавете доматено пюре, рибен бульон от варенето на рагуто, къри, пушен пипер, сметана и сол. Оставете да къкри.

Сложете вътре месото от рагуто и пасирайте соса.

Сварете пастата в подсолена вода до ал денте.

Отцедете я и я сложете да се довари в соса.

Сервирайте пастата, поръсена с наситнен копър.