Петдесет хапчета

50 хапчета за всички бедиСтудент губи стипендията си, няма смелост да покани момичето на своите мечти и няма средства да продължи...Криминална комедия.

Държава: САЩ
Година: 2006
Времетраене: 85 минути
Петдесет хапчета
За продукцията

Режисьор Тео Аведжеринос

В ролите: Кристен Бел, Майкъл Масини, Лу Тейлър Пучи, Майкъл Пеня и др.


Дебют в игралното кино на Тео Авджеринос, редактор в HBO, асистент-режисьор /"Лора се усмихва"/, оператор /"Секс и Зелена карта"/ и продуцент на кратки телевизионни форми преди игралните му филми "Петдесет хапчета", "Зоуи" и сериала "Кадилак".


Дарън е усърден студент от работещо семейство в скъп колеж в Манхатън. Образованието му е в опасност заради свободния стил на съквартиранта Колман - любител на жените, наркотиците и алкохола. Едно забранено шумно парти завършва с тежки последици, но когато Колман организира друго, докато Дарън отсъства, сметката се пише на гърба му с цената на студентската стипендия. Докато не спаси закъсал тинейджър, Нюйоркския крал на дрогата, не убеди родителите си, че не е гей, не анализира "Ад" на Данте, не избяга от лошите момчета и не продаде 50 хапчета екстази навреме, за да плати обучението си, Дарън няма никакъв шанс за любовна среща.