Питай БНТ

Зрителите могат да задават своите въпроси в „Питай БНТ“, а водещата на предаването Мира Добрева търси техните отговори. Всеки четвъртък от 21:00 часа Мира ще обсъжда актуалните теми и зрителски въпроси със своите гости и експерти в студиото.

Питай БНТ
За предаването
Всички броеве
Гледайте по
Четвъртък 21:00

„Питай БНТ“ стартира като отговор на многобройните въпроси, свързани с пандемията и въведените мерки, но бързо се превърна в платформа за съвети, споделяне и връзка със зрителите.
Предаването продължи и след края на извънредното положение и дава отговор и решения на отделни и важни за гражданите проблеми.
Въпроси могат да бъдат задавани на официалната Facebook страница на предаването - Питай БНТ и на електронната поща pitai@bnt.bg.

------------

Питай БНТ – предаването, в което автори са зрителите започва ударно новата година и става единственото място в българския ефир, в което можете директно да задавате въпростите си на живо. Обадете се на 02 814 21 11. Всеки четвъртък в 21:00 часа – линията е Ваша! Питай БНТ!

И още: Освен преките Ви обаждания, като зрители на БНТ ще можете да участвате във формирането на програмата на обществената медия. Всяка седмица ще Ви питаме под формата на анкета кои са филмите, които искате да гледате, музиката, която искате да чуете или пък туристическите забележителности, до които ни насочвате да стигнем! Победителят от популярния Ви вот ще бъде излъчван в програмата на БНТ.

На фейсбук стената ни, както и на нашия имейл pitai@bnt.bg ще продължаваме да очакваме темите, които Ви вълнуват, както и всички питания, чиито отговори ще се надяваме да получите на живо от експертите в студиото! И помнете, че най-прекият път до нас е новата ни телефонна линия – 02 814 21 11.

ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДАВАНЕТО "ПИТАЙ БНТ“ ВСЕКИ ЧЕТВЪРТЪК ОТ 21:00 ПО БНТ1.

Електронна поща: pitai@bnt.bg

Анкета
Кой филм искате да гледате в неделната рубриката "Българска киновечер" на 31.01.2021?
Акценти