Под прикритие 3

Игра без козове. Сам отвътре срещу всички! Мартин остава сам в подземния свят - с нов съюзник, нов враг, нова следа и старата връзка с Джаро... ІІІ сезон След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в...

За продукцията
Всички епизоди

Игра без козове. Сам отвътре срещу всички!

Мартин остава сам в подземния свят - с нов съюзник, нов враг, нова следа и старата връзка с Джаро...

ІІІ сезон

След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. Този път враговете му са повече и по-силни. Новият му враг е Иво Андонов. След смъртта на баща си и Съни, няма какво повече да губи, освен да продължи борбата с престъпността докрай и на всяка цена. За да предотврати оправдаването на Петър Туджаров, трябва да остане "лоялен" като негова "дясна ръка", но междувременно влиза в съюз с Куката, за да се бори срещу Иво. В действията срещу подземния свят се присъединява и журналистката Елица Владева. Мартин вече знае, че само със законни средства битката е обречена...

12-сериен телевизионен филм.

България, 2012г., 50 мин.

Продукция на БНТ и "Камера" ООД.

По идея на Димитър Митовски.

Сценарий: Станимир Великов, Александър Чобанов, Виктор Божинов, Александър Спасов, Владимир Полеганов, Валентина Ангелова, Ваня Щерева и др.

Сценарии криминална линия: Слави Ангелов

Режисьор Виктор Божинов

Оператор Радослав Гочев

В ролите: Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Койна Русева, Теодора Духовникова, Миленита и др.

"Опасно е да живееш интересно, ако не знаеш как да оцелееш".

"ПОД ПРИКРИТИЕ" е реалистичен и модерен поглед  към престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията.

Кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност? Отговорите са в историята, свързани с истински събития, случили се през последните години в България.

"Под прикритие" е класическа криминална поредица с напрежение, психология, динамика, екшън и обрати.

"Той трябва да излъже всички, за да оцелее".

Едно обикновено момче от краен софийски квартал става първият полицай под прикритие в България. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Това негово умение, както и ненавистта му към подземния свят, го правят най-подходящия човек за опасна мисия - да бъде внедрен в престъпната организация на голям и влиятелен бизнесмен. Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена - приятелката на Джаро - Съни. Точно когато печели доверието на мафиотите, се оказва, че истинските врагове са в полицията. Мартин остава сам срещу всички, изправен пред трудни решения.

Официален сайт

ІІІ сезон - Епизоди