Подземен свят

Адът се отваря! Аристократи срещу новобогаташи - започва най-смъртоносната битка за надмощие...

Държава: САЩ, Великобритания, Германия, Унгария
Година: 2003
Времетраене: 117 минути
Подземен свят
За продукцията

Фантастичен трилър

САЩ, Великобритания, Германия, Унгария, 2003, 117

Режисьор: Лен Уайзмън

В ролите: Кейт Бекинсейл, Скот Спийдман, Майкъл Шийн, Шейн Броли и др.

Адът се отваря! Аристократи срещу новобогаташи - започва най-смъртоносната битка за надмощие...

Вековната война между вампирите и върколаците навлиза в нов етап. Върколаците се стремят към "преносителя" - човек, който може да съчетае двата вида и не само да оцелее, но да бъде непобедим..

Режисьорският дебют на сценографа Лен Уайзмън /"Старгейт", "Денят на независимостта"/ е суперпродукция в батален готически сюжет със специални визуални ефекти и костюми.

Шест века кланът на Вампирите води непримирима война с клана на Върколаците Вампирите са модерни аристократи, докато Върколаците плячкосват като улични бандити из целия град. Ехото докарва войната им в наши дни със съвременни средства и стига до смъртоносен обрат.

Красивата Селин е воин-вампир, разкрила таен замисъл на Върколаците, който може да се окаже фатален за нейната раса. С химически опити се подготвя създаването на хибрид, надарен с всички качества и на двата вида, но лишен от техните недостатъци. В центъра на новата ситуация попадат Селин и невинният доктор Майкъл Корвин - особено необходим за загадъчния експеримент.

Крейвън е новият лидер на Вампирите и иска да запази Селин на своя страна, но тя е "дива котка", трудна за опитомяване. Балансът на силите е нарушен, когато Селин взима доктор Корвин под своя защита и неусетно се влюбва...От нейното решение зависи хода на вековната война до последната битка в ....Подземен свят: Еволюция