Слави Ангелов в "Извън играта" - 20.01.2018

Слави Ангелов в Извън играта - 20.01.2018
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Слави Ангелов следи процесите в подземния свят в България от 1994 г., когато избухват първите гангстерски войни в София. Показни убийства, знакови отвличания и спорове за преразпределяне на наркопазара бележат журналистическите му разследвания. Работил е като репортер на вестник „Континент“. Дълго време е оглавявал криминалния отдел на в. „24 часа“. За работата си по документалната поредица „На прицел“ по БНТ, Слави Ангелов е отличен със специалната награда на медийния фестивал „Българската Европа“ през 2014 г. Носител е на редица отличия, между които наградата „Черноризец Храбър“ на Съюза на издателите и наградата на Асоциацията на разследващите журналисти.

Слави Ангелов е автор на няколко книги, в които разкрива подробности за най-коментираните криминални случаи, свързани с организираната престъпност в България. Професионалният му опит включва и работа в телевизионни продукции. Слави Ангелов е сценарист-експерт за криминалната линия в хитовия сериал „Под прикритие“ на обществената телевизия.

В студиото на „Извън играта“ той ще разкаже любопитни истории от личния си свят - за семейството си и за фридайвинга като „бягство“ от действителността. Защо за свое хоби избира екстремното гмуркане и каква е връзката му с морето – зрителите ще научат в събота вечер по БНТ HD.

Гледайте предаването „Извън играта“ в събота (20 януари) от 22:00 часа по БНТ HD!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад