TrendY

Предаването представя живота през погледа на младите хора, родените след 1989 г. – поколението Y.

TrendY
За предаването
Всички броеве

„Целта ни е да показваме живота през погледа на младите и да запознаваме зрителите с личности, които все още не са толкова популярни, но са модел за подражание от новото поколение“, споделя продуцентът на предаването Слави Ангелов.

Авторите, които списват специалното приложение на в. „24 часа“ ТрендY, представят всяка неделя от 18:00 часа по БНТ1 любопитни теми, обсъждани проблеми и своята интерпретация за важните събития от света.

Водещ на новия проект е рап-изпълнителят Искрата. Той пише музика, текстове и в своите песни поднася интелигентни послания със социална ангажираност. В предаването ТрендY той ще интервюира музиканти, художници, певци и други хора на изкуството, които имат своя оригинална гледна точка по различни въпроси.

Всяко от изданията на предаването има своя специфична локация, свързана пряко или косвено с обсъжданата тематика.

Всяка седмица финалът на ТрендY ще предлага интересни идеи за пътешествия, екзотични дестинации и нестандартни решения за приятно прекарване на времето. Автори на рубриката са дигиталните номади Асен и Лаура.

Режисьор и оператор на проекта ТрендY е Николай Барулов. Той има дългогодишен опит и като телевизионен водещ и журналист. Завършил е режисура в Лондон, снимал е телевизионни реклами и е автор на филми за живота на българите в чужбина.

Екип

Искрата Искрата Водещ
Слави Ангелов Слави Ангелов Автор и продуцент
Николай Барулов Николай Барулов Оператор и режисьор