За страната на древните Инки

Предаване: Отблизо, 27.02.2016

За страната на древните Инки
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В предаването ще видите:

Рубриката «Светът отблизо» ще отведе зрителите в страната на древните инки, действащите вулкани и най-голямото био разнообразие в света. Те ще научат на кое в Еквадор казват огнена вода и как се пеят индиански песни.

Малката Мерал – 2-годишното момиче, което бе спасено благодарение на единствена по рода си операция, извършена от български лекари. Нейната история ще бъде разказана от журналиста на БНТ Благой Цицелков в новата рубрика „Добрият Вестоноско“. Той ще разговоря с родителите на Мерал и лекарите, които не само извършват уникална в световен мащаб операция, но връщат вярата на семейството в доброто.

Предаването ще продължи с една житейска история, в основата на която е мускетарският принцип - един за всички и всички за един. Мира Добрева ще се срещне в студиото с военни от Министерство на отбраната, които организират спектакъл в помощ на свой колега.

И накрая - непоправим романтик, неповторим познавач на музиката по света и у нас - Тома Спространов. Защо всеки понеделник пътува с влака от Пловдив, а в чантите си носи крем карамел и плочи?

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад