Гледайте на живо от Торино по и на 10, 12 и 14 май За Intelligent Music Project

"Intelligent Music Project е българска супергрупа с изключително изявено международно участие, създадена през 2011г. от българския бизнесмен, филантроп и меценат д-р Милен Врабевски, който освен продуцент на проекта, е и автор на музиката и текстовете на групата. Intelligent Music Project е творчески микс от мелодични, хард рок парчета с прогресивни мотиви, задвижвани от запомнящи се китарни рифове и синтезатори, често съчетани с интересни симфонични решения и сложни музикални аранжименти. Текстовете на песните на Intelligent Music Project носят позитивни и мотивиращи послания, а фокусът е върху ежедневните теми от живота, чрез които авторът предава ключови съвети за успех, базирани на собствения му опит и визия. Чрез езика на музиката, д-р Врабевски цели да извади на преден план базови ценности, които да са здрава основа за младите по пътя към формирането им като зрели хора, водещи смислен живот. В основата си Intelligent Music Project е българска група, в която участие взимат едни от най-изявените родни музиканти – Стоян Янкулов-Стунджи, Славин Славчев, Бисер Иванов, Боби Косатката, Димитър Сираков, Иво Стефанов, Лина Никол и Самуел Ефтимов. Във всеки един от шестте албума на бандата, издадени до момента, участват и рок звезди от световна величина. През годините част от състава са били Саймън Филипс (TOTO / Protocol), Джон Лоутън (Uriah Heep, Lucifer`s friend), Джоузеф Уилямс (TOTO), Рони Ромеро (Rainbow), Джон Пейн (Asia), Карл Сентaнс (Nazareth), Боби Рондинели (Rainbow, Black Sabbath), Тод Сукърман (Styx), Нейтън Ийст (Ерик Клептън, Стиви Уондър, Майкъл Джексън, ТОТО и др.), Тим Пиърс (Фил Колинс, Майкъл Джексън, Джо Кокър и др.), Ричард Грисман (River Hounds) и др.

Intelligent Music Project ще бъде българският представител на Евровизия 2022 в Италия, а участието в конкурса ще се реализира под формата на публично-частно партньорство между Българската национална телевизия и продуцентска къща Intelligent Music Ltd. Групата ще излезе на голямата сцена в Торино в състав: Рони Ромеро, Стоян Янкулов-Стунджи, Бисер Иванов, Славин Славчев, Иво Стефанов и Димитър Сираков.

За песента "Intention"

„Intention” отговаря на всички критерии за висококачествен и динамичен фестивален рок, подкрепен от страхотния Рони Ромеро (Rainbow), увличащите “рифове” на китара на Бисер Иванов ииии…. не на последно място – невероятният Саймън Филипс (ТОТО) на барабани, който е и музикален копродуцент на песента. Какъв отбор само!

„Intention“ поставя въпроса за личната вътрешна борба на всеки един от нас с остарелите модели за вяра и поведение, които ни дърпат назад. Още от самото заглавие се поставя акцент върху един простичък факт – никога не е късно да тръгнеш по верния път – пътя на собственото си израстване, достойното съществуване и живота с мисия. Обърнете гръб на егото си и започнете да живеете заради хората около себе си. Такава промяна във вътрешната нагласа често може да е съпроводена от силна вътрешна душевна борба и дори да се превърне във война със самите себе си. Ако в тази вътрешна борба победи доброто, тогава човек вкусва свободата. Но колкото по-свободни се чувстваме, толкова повече се отдалечаваме от реалния живот, който така или иначе не е създаден да ни прави щастливи. Усещането за свобода и щастие се свежда до определена настройка на ума, която трябва да преобладава в мислите ни. Това е резултат на значими ежедневни усилия. Намерете дълбоко в себе си несравнимото чувство на щастие, чувството за свобода и духовното удовлетворение от съществуването. За да може всичко това да се случи, е нужно силно намерение!

Повече от Intelligent Music Project може да намерите тук:
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад