Антиутопия

"Кой им даде право да променят човечеството и историята. Кой ги направи "богове"...Пристрастени към убийства, Корпорации превземат бъдещето

Държава: Великобритания
Година: 2018-19
Времетраене: 45 минути
Антиутопия
За продукцията

Фантастичен екшън

По идея на Майкъл Копън, Саймън Филипс, Аркиша Робъртс
Режисьор: Пол Тантър
В ролите: Майкъл Копън, Саймън Филипс, Шийна Колен, Ив Мауро, Майкъл Мадсън, Лио Гудман, Рич Пол, Робърт Шепърд и др.

"Кой им даде право да променят човечеството и историята. Кой ги направи "богове"...

Пристрастени към убийства, Корпорации превземат бъдещето

Годината е 2037. Човечеството бавно умира от вирус и ваксина, които предизвикват безплодие. Нито едно дете не се ражда, в продължение на 25 години.

Правителствата са безпомощни марионетки в ръцете на корпорация "БиоКорп" - най-голямата в света, която създава кризата и обещава лечение, но то все не идва и предизвиква следващия ефект - на самоунищожение. Ваксинираните са чипирани. От безнадежност хората въстават. "Биокорп секюрити" - производители на ваксината, обявяват военно положение.

Докато хората се избиват едни други, Корпорацията се пази от военнизирани служители, свикнали да убиват в много войни и точно това им липсва, за тях жертвите са материал за "прочистване".


Двойка учени сред въстаналите търсят изход с нещо по-мощно - като машина на времето, с която да се върнат преди започналия кошмар, например в 2017. Опитват се да променят събитията, за да си осигурят нормален живот в настоящето и да спасят бъдещето, което други превземат.

Всеки ход в миналото предизвиква последствия, с "ефекта на пеперудата".

Къде ще свърши този експеримент и кое е по-ценно от парите за богатите....