Аз и моите жени

Срок няма, избор има - за един мъж с различни желания и две жени с чувства...Любовта винаги е свободна, ако се изключи честността.

Аз и моите жени
За продукцията

6-сериен телевизионен филм
Комедийна драма

Сценарий: Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов
Режисьор Боя Харизанова
Оператор: Борис Луканов

В ролите: Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова, Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и др.

Продуцент: БНТ

"Аз и моите жени" разкрива сюжет от съвременното забързано общество, в което нормите, страстите и настроенията бързо се сменят - за ден или за час....

В такъв динамичен кръг се върти и главният герой Филип - лекар, чиято професия и без това изисква сигурни, бързи и отговорни решения, но това може би не се отнася за личния му живот.

Точно в интимното пространство Филип очаква да се отпусне и... да експериментира. Срок няма, избор има. Две жени му носят различни удоволствия и той се чувства еднакво добре и с едната, и с другата, защото може би той самият има своите две страни. Малко помощ обаче не е излишна, ако Едното му "Аз" не си тръгне навреме преди... Другото.

С изненади и обърквания раздвоението на Филип може да продължи лесно, докато не стане осъзнато. Тогава той пак има избор - да живее в два живота или да събере сам себе си в един, но с коя от двете жени... Свобода има, но тя невинаги включва и честността.

СЮЖЕТ

Хирургът Филип се озовава в паралелна връзка с две жени – Кристина в София и Мая в Бургас.

Кристина е суетна дъщеря в снобско семейство на архитект. Мая е хипарка със свободни мисли за живота и времето. Едва ли не погрешка, Филип предлага брак на Кристина и живее с нея, когато среща Мая в Бургас, където работи през седмица.

Мая е купонджийка, негова съседка в морския град. Нейният шум му пречи, но не и лекотата в общуването. Така неусетно лекарят се озовава в две връзки с жени от два свята. Докато е с едната, мисли за другата...Кристина и Мая са различни и раздвоението за Филип не е само плод на случайна слабост, а и на "криза на личността", търсеща удовлетворение и смисъл в динамичен модерен живот.

За помощ и съвет лекарят винаги може да разчита на приятел като колегата си доктор Крумов, както и на други "вещи" лица.

Ситуациите, в които Филип попада са романтични, отговорни, но и хаотични - полутрагични и най-вече - комични. Героят е наясно, че едва ли така забърканият от него житейски коктейл може да продължи вечно, колкото и да се сменят вкусовете в един множествен свят...

"Аз и моите жени" - нов сериал в ефира на БНТ| БНТ Новини

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад