Аз и моите жени

Срок няма, избор има - за един мъж с различни желания и две жени с чувства...Любовта винаги е свободна, ако се изключи честността.

За продукцията

6-сериен телевизионен филм
Комедийна драма

Сценарий: Теодора Маркова, Невена Кертова, Георги Иванов
Режисьор Боя Харизанова
Оператор: Борис Луканов

В ролите: Димитър Живков, Мария Сотирова, Христина Джурова, Башар Рахал, Росица Александрова, Димитър Баненкин, Явор Ралинов, Красимир Митов, Райна Караянева, Емануела Шкодрева, Чавдар Монов, Красимир Добрев и др.

Продуцент: БНТ

"Аз и моите жени" представя сюжет от съвременното забързано общество, в което нормите, страстите и настроенията също бързо се сменят - за ден или за час....

В този динамичен кръг се върти и главният герой на сериала - лекар, чиято професия и без това изисква сигурни, бързи и отговорни решения, но това може би не се отнася за личния му живот.

Именно в това интимно пространство той очаква да се отпусне и... да експериментира. Срок няма, избор има. Две жени му носят различни удоволствия и той се чувства еднакво добре и с едната, и с другата, защото може би той самият има своите две страни. Малко помощ обаче не е излишна, ако Едното му "аз" не си тръгне навреме преди... Другото.

С изненади и обърквания раздвоението на героя може да продължи лесно, докато не стане осъзнато. Тогава пак има избор - да живее в два живота или да събере сам себе си в един, но с коя от двете жени... Свобода има и тя невинаги включва и честността...

СЮЖЕТ

Хирургът Филип се озовава в паралелна връзка с две жени – Кристина в София и Мая в Бургас.

Кристина е суетна дъщеря в снобско семейство на архитект. Мая е хипарка с най-свободни мисли за живота и времето.

Едва ли не погрешка, Филип предлага брак на Кристина и живее с нея, когато среща купонджийката Мая, докато работи и в Бургас - през седмица.

Нейният шум му пречи, но не и лекотата в общуването. Така неусетно лекарят се озовава в две връзки с жени от два свята. Те са различни и са резултат не само на случайна слабост, а и на собственото раздвоение и "криза на личността", търсеща удовлетворение и смисъл в динамичен модерен живот.

За помощ и съвет Филип винаги може да разчита на приятел като доктор Крумов, както и на други "вещи" лица.

Ситуациите, в които попада, естествено са романтични, но и хаотични, полутрагични и най-вече - комични...

Едва ли така забърканият житейски коктейл може да продължи вечно, колкото и да се сменят вкусовете на един раздвоен герой в множествен свят...

"Аз и моите жени" - нов сериал в ефира на БНТ| БНТ Новини

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад