Биг стоун гап

Каква е новината, която ще промени живота на всички в Биг стоун гап...

Държава: САЩ
Година: 2014
Времетраене: 103 минути
Биг стоун гап
За продукцията

Романтична комедия

Сценарист и режисьор: Адриана Триджиани
В ролите: Ашли Джъд, Патрик Уилсън, Упи Голдбърг, Джена Елфман и др.

ФАБУЛА


Официалното разкриване на дълго пазена тайна ще промени представите на една необвързана жена и ежедневието на всички обитатели в Биг стоун гап - не един път, а два пъти...

ФИЛМ


Ашли Джъд, Упи Голдбърг, Патрик Уилсън, Джена Елфман се събират в истинското градче Биг стоун гап (Голямата скална дупка) на Югозападна Вирджиния, за да заснемат една от най-успешните и необичано романтични комедии на 2015 година, с автор и режисьор Адриана Триджиани.

СЮЖЕТ


Краят на 70-те години на ХХ век. Биг Стоун гап е малко живописно градче в Апалачите, обитавано от най-големите ексцентрици в щата Вирджиния.
Тук 35-годишната Аве Мария Мълиган се приема за местната стара мома, но тя изобщо не се чувства сама и не мисли за брак и деца. Аве е фармацевт и живее уютно с добри приятели, с разни хобита и вкус към литературата.

Но в един съдбовен ден на 1978 Аве Мълиган трябва да разбере една стара тайна, която ще промени представата, не само нейната, но и на съгражданите й, за това, коя е тя всъщност. Оказва се, че Аве Мария Мълиган е дъщеря на друг "по-необикновен" баща и преди тя да се опомни, новината активира градчето с предложения за брак, нашествия на роднини, тържества и покани към известни личности.

Суматохата тече, докато самата Аве отхвърля всичко и решава да замине за Италия, за да разбере повече за своя нов стар произход. Пътуването обаче ще приключи преди да е започнало и още веднъж ще промени възгледите й за живота и света.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад