Честита пенсия!

Няма спокойни старини във френските връзки...

Държава: Франция
Година: 2019
Времетраене: 93 минути
Честита пенсия!
За продукцията

Комедия

Режисьор: Фабрис Брак

В ролите: Мишел Ларок, Тиери Лермит, Никол Ферони, Жюдит Магр, Омар Мебрук, Констанс Лабе, Никола Мартинес, Ариел Семеноф, Ален Дуте, Жереми Кредевил и др.

ФАБУЛА

Пенсионирането е важен момент, особено очакван от богатите французи, които често планират да се насладят на безгрижието си на някое друго място. Но бурните интимни връзки не гарантират семейно спокойствие, дори на старини... Проблемите изглеждат обичайни, докато не станат невъзможни...

СЮЖЕТ

Вече пенсионери, с добър стандарт на живот, Марилу и Филип планират да живеят спокойно в Португалия. Всичко е уредено, остава само да съобщят на големите си вече деца.

На тържество за пенсионирането им деликатесите не са в чиниите, а в порциите с новини - приятелката на сина им Мартен е бременна, дъщеря им Сесил разчита да гледат децата й, докато тя спи с друг мъж, а пренебрегнатият й съпруг се нанася при тях.

Майката на Филип е фатално болна и има нужда от постоянни грижи.

Накрая Марилу и Филип разбират, че и продажбата на къщата им няма да е лесна. Грижите се редят една след друга. Вратата на изненадите още не е затворена, когато Сесил заварва брат си и гаджето си във ваната...

Така разтърсващо продължава животът с Честита пенсия!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад