Чудо по Коледа

Как магията на Коледния дух завалядва дори тези, които не вярват в чудеса....

Държава: САЩ
Година: 2015
Времетраене: 83 минути
Чудо по Коледа
За продукцията

Романтична драма

Режисьор: Дейвид Уининг
В ролите: Бриджет Ригън, Виктор Уебстър, Айрис Кийн, Долорес Дрейк и др.

СЮЖЕТ

Минали са три години от раздялата с Дъг Монро, настъпила точно преди празнците, които той особено е уважавал. Оттогава вдовицата му Линдзи отказва да празнува - и у дома, и в града.

Дъщеря й Хана е доволна дори на малка коледна украса. Двете с майка й посещават коледния базар. Там момиченцето получава старинен коледен чорап от мила непозната старица. Хана е убедена, че чорапът е вълшебен.

Междувременно Линдзи не може да остане съвсем встрани от събитията и влиза в преговори с кмета Фред Барнс, който има разни строителни идеи. Но най-важно сега е възстановяването на някогашната градска беседка на централния площад в Гилфорд - такава, каквато е била. За дейността е нает Скот Терел, който не е местен, но се старае да изпълни точно проекта, въпреки че никой не пази записи от това време. Независимо от визията, за Линдзи Монро най-важен е срокът - беседката да бъде завършена навреме за светлините в Коледната нощ.

Празничната треска постепенно завладява всички. Малката Хана получава своя мечтан подарък - малко изгубено куче, чието име "Чудо" се оказва скрито във вълшебния чорап. Оттам излизат и други чудеса - за всекиго по нещо, дори за баба й Дона.

Само Линдзи очаква много по-голямо доказателство, за да повярва в магията на Коледния дух...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад