Деца на времето

Лятна ваканция с приключения и пътешествия между минало и настояще

Деца на времето
За продукцията

6-сериен детски филм

Сценарий: Силвия Васева
Режисьор: Дико Бучуков
Оператор: Антон Иванов
Продуцент: Силвия Васева

В ролите: Сара Райкова, Александра Петрова, Алекс Димитров, Изабел Маринова, Антонио Асенов, Василин Алексов, Теодор Мишов, Стефан Дундаров, Даниел Дундаров, Виктория Йонкова, Виктория Петрова, с участието на Антон Порязов и др.

СЮЖЕТ

През лятната ваканция в градче край София се събират група деца, жадни за игри и прикюлчения. Там е и малкият Митко, който не може да се присъедини към тайфата, защото го смятат за прекалено малък.

Митко наистина е малък, на пет години, но вече е поел сериозен ангажимент - да пази тайната на своя баща, който е направил машина времето.

Желанието за игри обаче надделява и изкушаван да впечтали по-големите деца, Митко им разказва за изобретението на баща си.

В началото децата не му вярват, но после го придружават до дома му, където машината избира един от тях да ги води във времето, в което ще попаднат.

Така децата пътешестват в историята, като всеки път се озовават на различно място в света, преживявайки историята от други времена с приключения...

Ваканцията се очертава изключителна, тайната става обща, непосветени са само родителите на пътешествениците във времето.

"Деца на времето" | Детското БНР

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад