Добрият шеф

Защо в компанията за "мерки и теглилки" няма баланс....

Държава: Испания
Година: 2021
Времетраене: 120 минути
Гледайте по БНТ 2 на: 19.05.2024, 20:30
Добрият шеф
За продукцията

Комедия

Сценарист и режисьор: Фернандо Леон де Араноа

В ролите: Хавиер Бардем, Маноло Соло, Алмудена Амор, Оскар де ла Фуенте, Соня Алмарча, Фернандо Албису, Тарик Рмили, Рафа Кастехон, Мария де Нати, Селсо Бугайо и др.

ФАБУЛА

Очаквайки награда за успех, собственикът на голяма производствена компания за везни и кантари трябва да реши всички нерешени пробеми за един миг, с баланс....

ФИЛМЪТ


"Добрият шеф" е Официалното предложение на Испания за чуждоезичен "Оскар" през 2022 и най-номинираният филм за Испанските награди "Гоя" в Мадрид.
Хавиер Бардем е в находчива главна роля на комедия с пародиен сюжет - за забавен и привидно мащабен бизнесмен, който с хумор и фалш, с големи амбиции и с малко грижи, ръководи компания за измервателни уреди и очаква Голяма награда...

СЮЖЕТ


В предприятието на Раул Бланко - "Баскулас", всичко трябва да е в баланс по всяко време. Тук се произвеждат везни и кантари за всяка форма и размер.


Слава и успех са приоритетите на шефа и заветната му мечта е да закачи награда на стената. Бланко е горд от размаха, с който ръководи бизнеса и семейството - с лека ръка удовлетворява дребни молби и оплаквания и отдалече прескача големите проблеми. Работниците не са първата му грижа, но са важен ресурс за неговия престиж.

Предстои сюблимация. Комисия от бизнесмени ще инспектира производствената компания за награда.


Точно в този момент в завода "Баскулас" се струпват стари и нови проблеми. Наскоро уволнен работник протестира с двете си деца, други служители също преживяват криза, .която влияе на прозводството.

"Добрият шеф" традиционно опитва да лавира с чувство за хумор и дребни жестове, като компенсира външното недоволство с вътрешно удовлетворение от секс с млада красива стажантка. Тя обаче не е случайна в екипа и добре ще избалансира ситуацията в своя полза. Раул Бланко е притиснат, но готов на всичко само да окачи Награда на стената.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад