Екшън

Филмът е награден! Филмът е забранен!

Държава: България
Година: 2019
Екшън
За продукцията

"Екшън"

Сценарий: Тео Чипилов
Режисьор: Радослав Илиев
Оператор: Борислав Пенчев
Музика: Георги Стрезов, Симеон Едуард

В ролите: Милко Йовчев, Пламен Димов, Петър Петров, Джонас Толкингтън, Тери Рандал, Реймънд Стиърс, Юта Такенада. Участват още: Александър Койнов, Дий Юн, Азуса Йонеока, Юлиан Малинов, Цветомир Ангелов, Теодор Папазов, София Бобчева и Яна Маринова

Съc специалното участие на Васил Кожухаров

Продуцент: Инкомс Проджект
С подкрепата на ИА "Национален филмов център"

ФИЛМЪТ

"ЕКШЪН" е история за каубои, индианци, извънземни, гангстери и още гангстери. Евреи, африканци, мексиканци, руснаци, японци, българи. Красавици, нинджи, каратисти, едно ченге, едно куче.
Каскади, убийства, експлозия, бонус експлозия.
Любов, секс, пари, коли, диаманти, малко мръсни думи.

Внимание: Във филма няма тъга и творчески търсения!

"ЕКШЪН" е режисьорският дебют на Радослав Илиев ("Студената война") и първи самостоятелен филм на сценариста Тео Чепилов ("Под прикритие"). Оператор е Борислав Пенчев, който от години работи в канадската киноиндустрия и в сериали като Prison Break, The Flash , Arrow, Legends of Tomorrow, Once Upon a Time, Minority Report и Supernatural.

СЮЖЕТ

Три хлапета имат обща мечта – да създадат най-великия филм от любимата им екшън поредица. Съдбата се намесва, когато в пътен инцидент момчетата, без да искат, унищожават кола, пълна с наркотици.

Резултатът е, че трябва спешно да намерят огромна сума пари, за да компенсират лошите хора, чиято е стоката. За целта извършват немислимо престъпление – "отвличат" лентата на холивудски филм, който се снима в момента в България, за да поискат откуп от продуцентите.

В последвалата серия от трагикомични ситуации екшън-героите успяват да се забъркат в толкова големи неприятности, че българската, руската, еврейската и японската мафия са по петите им, включително медиите и полицията...

Филмът е награден! Филмът е забранен!

"Eĸшън": нoв бългapcĸи филм c пpeмиepa| БНТ, Kyлтypa.БГ

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад