Измамена

Отвлечен в схема без...откуп

Държава: Канада
Година: 2016
Времетраене: 90 минути
Измамена
За продукцията

Криминална драма

Режисьор: Брентън Спенсър

В ролите: Дафне Зунайга, Арън Пърл, Никол Муньос, Робърт Андъруд, Йохан Нюмарк

Печалби за високи технологии с пари от... дрога

Ан Брадшоу и съпругът й Дейл са нормално семейство от средната класа. Живеят в предградията и понякога имат някои недоразумeния като всички, особено относно свободата на дъщеря им Кейси, която, като всеки тинейджър, се бори за по-малко родителски надзoр.
От 15 години Брадшоу са съдружници на своя семеен приятел Мел Дейвидсън - собственик на високотехнологична компания, която най-накрая започва да прави пари. Точно тогава Дейл Брадшоу изчезва. Според детектив Бари Матюс от полицията, съпругът на Ан е отвлечен. Разследването води до пране на пари за мексикански наркокартел.

Тази следа веднага включва намесата на Отдела за борба с наркотиците под ръководството на агент Сара Пулман. Двата екипа не могат да работят в синхрон заради стари разногласия между шефовете им. Допирната им точка е съпругата Ан с въпроса - дали тя е участвала в криминалната схема. Ако някоя от версиите на полицай Матюс излезе вярна, като тази, че Дейл е замесен или е подставено лице, тогава животът на семейството му остава в голяма опасност, защото няма да е ясно какво всъщност искат похитителите...