Извънредни мерки

Не всички кабинети в болницата са лечебни и не всички лекари знаят за това...

Държава: САЩ
Година: 1996
Времетраене: 105 минути
Извънредни мерки
За продукцията

Трилър

Режисьор Майкъл Аптед
В ролите: Хю Грант, Джийн Хекман, Сара Джесика Паркър, Дейвид Морс, Пол Гилфойл, Бил Нън и др

ФАБУЛА


Британски лекар в Нюйоркска болница задава нежелани въпроси и прави опасни разкрития след като тялото на починал пациент странно изчезва от Операционната зала. Следите водят към известен неврохирург, които не е сам в тайните...

ФИЛМ


В "Извънредни мерки" актьорът Хю Грант излиза от светлия комедиен образ и влиза в ролята на отговорен лекар - на обичайно място, където се случват необичайни неща.
Копродуцент на нестандартния трилър е бившата приятелка на Хю Грант - актрисата и фотомодел Елизабет Хърли. Режисьор е Майкъл Аптед.


СЮЖЕТ


В Спешното отделение на болница е докаран мъж в безсъзнание - той е непознат и гол, със странни жизнени показатели, с гривна на ръката и със специален номер. Младият хирург Гай Лутън успява да разбере името му, някакво помещение, наречено "Стаята", името Теди Долсън, както и лекарството "Трайфейз". Въпреки усилията на хирурга, мъжът умира, а тялото му мистериозно изчезва дори от моргата.

Гай Лутън започва разследване. Оказва се, че прочутият невролог Лорънс Майрик ръководи тайни експерименти с пациенти, които си избира от общество на здрави, но бездомни хора - те служат за жив тестов материал на неговите криминални изследвания за създаване на ново лекарство...

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад