Карай колата ми

Миналото, с което животът не свършва, ...

Държава: Япония
Година: 2021
Времетраене: 120 минути
Карай колата ми
За продукцията

Драма

По едноименния разказ на Харуки Мураками

Режисьор: Рюсуке Хамагучи
В ролите: Хидетоши Нишиджима, Токо Миура, Рейка Киришима, Окада Масаки и др.

ФАБУЛА


Японски режсьор преживява голяма лична загуба, когато е поканен да постави известна руска пиеса на театрален фестивал.

СЮЖЕТ


Юсуке Кафуку е театрален актьор и режисьор, влюбен в своята съпруга - драматург. Един ден тя напуска неговия свят. Две години след внезапната й смърт, Кафуку още е разстроен от раздялата, когато получава предложение да постави пиесата "Вуйчо Ваньо" на Фестивал в Хирошима.

Тук той среща Мисаки Уатара, мълчалива млада жена, наета да бъде негов шофьор на любимата му кола - червен Сааб 900. Всеки ден шофьор и режисьор общуват процедурно.

С приближаването на театралната премиера страстите се изострят - между актьорите и екипа, между Юсуке Кафуку и Коши Такацуки, красива телевизионна звезда, с когото починалата му съпруга е била в интимни отношения. И не само с него. Юсуке е знаел и е подминавал всички изневери на жена си. Сега попада в спирала от закъснели тайни и болезнени истини.

Оказва се, че опитният режисьор може да подреди една пиеса, но не и живота си, в който той много прилича на главния сценичен герой. В този момент непознатата шофьорка Мисаки помага на Кафуку да продължи пътя си с мир и любов. Тя също е била жертва с вина в трудни семейни отношения - между майка и дъщеря. Миналото е факт и завинаги остава там, а животът продължава... Искреността и подкрепата на Мисаки са оценени с доверието: "Карай колата ми".


86 награди и 113 номинации
"Оскар", БАФТА, "Златен глобус" за чуждоезичен игрален филм
Награди и номинации от критика и Фестивали в Холивуд, Лос Анджелис, Палм Спирнгс, Лондон, Северна Каролина, Колумбия, Чикаго, Сидни, Денвър, Хюстън, Остин, Оклахома, Сан Франциско, Сан Диего, Джорджия, Хавай, Сиатъл, Северна Дакота, , Торонто, Канзас, Кан, Санта Барбара, Япония, Минесота, Сан Себастиян, Остров Фаро, Ню Йорк, Вашингтон, Атланта, Бостън, Портланд, Финикс, Флорида, Далас, Ню Мексико, Каракас (2021-2022)

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад